#1  
Old 22nd April 2008, 03:53
allensim81 allensim81 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default smtp AUTH

Hi,
I jz set up a simple mail server & antispam sever. Whn i use clientmail thunderbird and point the SMTP to the mail server, i can successfully send in & out the mail. But, whn i point the SMTP to the antispam sever, error msg pop out....not allow me to send mail! I have done the SMTP auth... why it doesnt work?
Help................
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd April 2008, 18:17
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Please don't double-post!
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
securing postfix - smtp auth on port 587 only rtg20 Server Operation 12 4th July 2008 20:08
SMTP Auth problems in Debian Etch w/ISPConfig fish3232 Installation/Configuration 11 30th March 2007 19:56
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
postfix smtp sasl auth problem hammer Installation/Configuration 1 13th July 2006 18:19


All times are GMT +2. The time now is 05:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.