#1  
Old 1st May 2008, 21:29
ispconfigfan1 ispconfigfan1 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Wink Sub Domains

Hi ,

I have been using ISPconfig now for over a year and think it is fantastic. I have decided to try something differnet but am having problems with the DNS.

Set up:
ISPConfig with SUSe 10.3 for the OS, running a on Dell Poweredge 2900.

Goal:
Create subdomais (sub.domain.tld NOT domain.tld/sub) with the primary domain (domain.tld) hosted by the service provider.

Problem:
my log shows that the dns is being denied. {message xxx.xxx.xxx.xxx#xxxxx: querry (cache) 'domain.tld/MX/IN' denied}

Note:
The DNS records look good but I think my ISP has the domain locked and this should be okay as they are hosting the domain.tld, I just want to host the sub.domain.tld, I have set up my hosts on their name servers (sub + ns).

Any advice would be greatly appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd May 2008, 05:58
AusHell AusHell is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Well by the sounds of it, your ISP seems to be hosting the domain meaning it holds the DNS records.. so you'll have to contact them to add a record to links to sub.domain.tld.

good luck.
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd May 2008, 15:47
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
 
Default

You can find out who's running the DNS servers for your domain by running
Code:
dig ns yourdomain.com
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
Domains limit not enforced for resellers? mrvanes General 3 3rd January 2008 11:07
different counting of domains torusturtle Feature Requests 7 9th May 2007 22:18
Is there a Script to add Multiple Domains (websites) to ISPCONFIG??? bpmee Programming/Scripts 2 23rd February 2007 01:33
missing feature: email-aliases for multiple domains olaus Feature Requests 5 30th March 2006 12:07


All times are GMT +2. The time now is 11:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.