Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd April 2008, 07:52
acmoore2 acmoore2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default installation problem, ubuntu server 7.10

I've been setting up a desktop with ubuntu server 7.10. I'm a little new to linux so I followed the howtoforge perfect server tutorial:

http://howtoforge.com/perfect_server_ubuntu7.10

So everything was going great until I reached the installation of ISPConfig.

Once I ran the command ./setup I recieved this message:

Debian lenny/sid.0
ERROR: Ihr Betriebssystem wird nicht unterstützt! / Your operating system is not supported! / Votre systeme d'exploitation n'est pas supporté!

I didn't modify dist.txt and perhaps that's the problem but I'm not sure how to fix it with ubuntu server 7.10. I would any push in the right direction. Thanks for the help.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd April 2008, 10:55
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,461
Thanks: 813
Thanked 5,240 Times in 4,108 Posts
Default

Which ISPConfig version did you try to install?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd April 2008, 18:12
acmoore2 acmoore2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It looks like I installed ISPConfig-2.2.0.tar.gz. Would a different version solve my problem? Thanks for the help.
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd April 2008, 19:54
daveb daveb is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: St Louis Mo
Posts: 272
Thanks: 43
Thanked 41 Times in 37 Posts
Default

The Latest version is ISPConfig-2.2.23.tar.gz and should support your dist.
http://www.howtoforge.com/forums/sho...62&postcount=1
Reply With Quote
  #5  
Old 22nd April 2008, 23:03
acmoore2 acmoore2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thanks for the help. The new version worked like a charm
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
The Perfect Server - Ubuntu Gutsy Gibbon (Ubuntu 7.10) B767Mike Installation/Configuration 5 18th January 2008 19:16
mail delivered in mbox patfee Installation/Configuration 8 11th December 2007 13:58
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 17:04


All times are GMT +2. The time now is 13:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.