Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st April 2008, 18:42
binover binover is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 58
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to binover
Default Error in local-host-names for External Mailserver

Hi guys,
I have this issue for a while, one domain have theirs own mails server so in ISPCONFIG is active the option "External Mailserver", but looks like every time I do something in ISPCONFIG that domain is written into /etc/postfix/local-host-names, its like ISPCONFIG thing that domain have a local mailserver.

Any idea?

Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st April 2008, 22:33
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,820
Thanks: 821
Thanked 5,340 Times in 4,189 Posts
Default

You missed to set the co-domain to external mailserver too.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st April 2008, 22:59
binover binover is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 58
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to binover
 
Default

Thank you very much!!! that seems to resolve it!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail server using Postfix, Dovecot, Mysql... Postfix virtual maps doesn't work?? tarasbuljba HOWTO-Related Questions 33 28th May 2010 14:33
Mail System Error - Returned Mail tristanlee85 General 16 16th March 2008 09:40
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
This is %#@*&^$# embarrassing! domino Smalltalk 34 5th February 2007 21:57
I broke it.. I think.. Email in is not being delivered? edge Server Operation 1 3rd July 2006 14:22


All times are GMT +2. The time now is 09:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.