#1  
Old 24th January 2009, 19:40
sojic sojic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 92
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Disable /stats

How can I disable /stats, or move it to another subdomain.

For example I do not want domain.com/stats but admin.domain.com/stats
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th January 2009, 20:46
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,042
Thanks: 269
Thanked 154 Times in 133 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sojic View Post
How can I disable /stats, or move it to another subdomain.

For example I do not want domain.com/stats but admin.domain.com/stats
A way of doing it is by creating an A record named admin.domain.com, and point it (with a .htaccess) to domain.com/stats
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th January 2009, 23:32
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,735
Thanks: 840
Thanked 5,596 Times in 4,407 Posts
Default

To disable stats remove the webalizer.php cronjob in the root crontab.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #4  
Old 25th January 2009, 00:31
sojic sojic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 92
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

But ISP Config will create domain.com/stats and .htpasswd.

I do not want to exists domain.com/stats
Reply With Quote
  #5  
Old 25th January 2009, 10:56
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,735
Thanks: 840
Thanked 5,596 Times in 4,407 Posts
Default

Do what I suggested above and ISPConfig will not generate stats.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 26th January 2009, 00:18
sojic sojic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 92
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Where can I find webalizer.php cronjob in the root crontab?
Reply With Quote
  #7  
Old 26th January 2009, 11:34
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,735
Thanks: 840
Thanked 5,596 Times in 4,407 Posts
 
Default

Login as user root and execute:

crontab -e
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to disable clamAV globally? itwillcome Installation/Configuration 9 31st May 2008 17:37
Disable ErrorDocument 404? Pulsaris Installation/Configuration 1 14th February 2008 12:36
Disable SSL on the ISPConfig Apache server lespaul49 Installation/Configuration 1 24th July 2007 15:15
Disable Modules mark.b Installation/Configuration 3 25th November 2006 11:44
disable 2.6 kernel modules during bootup ryoken Installation/Configuration 3 16th February 2006 07:37


All times are GMT +2. The time now is 17:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.