#1  
Old 9th October 2008, 20:01
gili gili is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig Upgrade error

Hi!

I would like to upgrade my ISPCONFIG, but I get some errors.

shlib_target=; if [ -n "" ]; then \
shlib_target="linux-shared"; \
fi; \
if [ "${shlib_target}" = "darwin-shared" ] ; then \
LIBRARIES="../libssl.a ../libcrypto.a" ; \
else \
LIBRARIES="-L.. -lssl -L.. -lcrypto" ; \
fi; \
make -f ../Makefile.shared -e \
APPNAME=openssl OBJECTS="openssl.o verify.o asn1pars.o req.o dgst.o dh.o dhparam.o enc.o passwd.o gendh.o errstr.o ca.o pkcs7.o crl2p7.o crl.o rsa.o rsautl.o dsa.o dsaparam.o ec.o ecparam.o x509.o genrsa.o gendsa.o s_server.o s_client.o speed.o s_time.o apps.o s_cb.o s_socket.o app_rand.o version.o sess_id.o ciphers.o nseq.o pkcs12.o pkcs8.o spkac.o smime.o rand.o engine.o ocsp.o prime.o" \
LIBDEPS=" $LIBRARIES -ldl" \
link_app.${shlib_target}
make[2]: Entering directory `/home/root/install_ispconfig/compile_aps/openssl-0.9.8e/apps'
( :; LIBDEPS="${LIBDEPS:--L.. -lssl -L.. -lcrypto -ldl}"; LDCMD="${LDCMD:-gcc}"; LDFLAGS="${LDFLAGS:--DOPENSSL_THREADS -D_REENTRANT -DDSO_DLFCN -DHAVE_DLFCN_H -march=pentium -DL_ENDIAN -DTERMIO -O3 -fomit-frame-pointer -Wall -DOPENSSL_BN_ASM_PART_WORDS -DOPENSSL_IA32_SSE2 -DSHA1_ASM -DMD5_ASM -DRMD160_ASM -DAES_ASM}"; LIBPATH=`for x in $LIBDEPS; do if echo $x | grep '^ *-L' > /dev/null 2>&1; then echo $x | sed -e 's/^ *-L//'; fi; done | uniq`; LIBPATH=`echo $LIBPATH | sed -e 's/ /:/g'`; LD_LIBRARY_PATH=$LIBPATH:$LD_LIBRARY_PATH ${LDCMD} ${LDFLAGS} -o ${APPNAME:=openssl} openssl.o verify.o asn1pars.o req.o dgst.o dh.o dhparam.o enc.o passwd.o gendh.o errstr.o ca.o pkcs7.o crl2p7.o crl.o rsa.o rsautl.o dsa.o dsaparam.o ec.o ecparam.o x509.o genrsa.o gendsa.o s_server.o s_client.o speed.o s_time.o apps.o s_cb.o s_socket.o app_rand.o version.o sess_id.o ciphers.o nseq.o pkcs12.o pkcs8.o spkac.o smime.o rand.o engine.o ocsp.o prime.o ${LIBDEPS} )
/usr/bin/ld:/usr/lib/gcc-lib/i486-linux/3.3.5/../../../libc.so: file format not recognized; treating as linker script
/usr/bin/ld:/usr/lib/gcc-lib/i486-linux/3.3.5/../../../libc.so:5: parse error
collect2: ld returned 1 exit status
make[2]: *** [link_app.] Error 1
make[2]: Leaving directory `/home/root/install_ispconfig/compile_aps/openssl-0.9.8e/apps'
make[1]: *** [openssl] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/root/install_ispconfig/compile_aps/openssl-0.9.8e/apps'
make: *** [build_apps] Error 1
ERROR: Could not make OpenSSL
cd: could not get current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
cd: could not get current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
job-working-directory: could not get current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
mv: cannot stat `binaries/aps.tar.gz': No such file or directory

I don't know what is the mistake .

root@debian:/home/root# uname -a
Linux debian.bozeti.hu 2.6.21-rc4-git4 #1 SMP Mon Mar 19 13:14:20 CET 2007 i686 GNU/Linux

Please help me
Bye
Gili
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th October 2008, 11:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,476
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

Which Linux distribution and version do you use?

In any case, before you try to run the update again, you always have to run this command:

mkdir /root/ispconfig
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 10th October 2008, 13:18
indie1982 indie1982 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 42
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'd be interested to know what hardware you're running also.

I got the same problem on a Pentium3 coppermine system with newer versions of GCC until I changed hardware.
Reply With Quote
  #4  
Old 10th October 2008, 14:32
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by gili View Post
make[2]: Entering directory `/home/root/install_ispconfig/compile_aps/openssl-0.9.8e/apps'
Which ISPConfig version are you using? We're not using openssl-0.9.8e in the latest versions...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 10th October 2008, 14:36
gili gili is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Which Linux distribution and version do you use?

In any case, before you try to run the update again, you always have to run this command:

mkdir /root/ispconfig
I use Debian Sarge.

I has /root/ispconfig before install, but when the install starts that dir deleted.

i686 proc (p4). which hardware do you interest?

Thx
Gili
Reply With Quote
  #6  
Old 10th October 2008, 14:40
gili gili is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Which ISPConfig version are you using? We're not using openssl-0.9.8e in the latest versions...
Yes, that wasn't the lastest version.
I try the lastest first, but that was a same mistake, with the linking of OpenSSL .
After I try the ISPConfig 2.2.16. but same mistake
I think that is my enviroment problem, I was upgrading the packages, and maybe not correct version of the linker
I don't know how can I make it back .
Bye
Gili
Reply With Quote
  #7  
Old 11th October 2008, 18:47
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

The latest version is 2.2.26. Please install that one.
http://prdownloads.sourceforge.net/i...ar.gz?download
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error zlib to install ispconfig chua_jose Installation/Configuration 6 3rd January 2008 15:42
CentOS ISPConfig Error jakeblat Installation/Configuration 2 14th February 2007 18:16
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! Geoinline Installation/Configuration 3 28th November 2006 17:41
configuring IPTABLES firewall adityavpratap HOWTO-Related Questions 9 27th May 2006 21:42
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 4th October 2005 23:53


All times are GMT +2. The time now is 21:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.