#11  
Old 24th January 2006, 21:34
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Heroin
and which mIRC server+room are you guys in?
We're in no IRC chat.


Quote:
Originally Posted by Heroin
Now when i want to add a site, harmweb.be, its says The name www.harmweb.be is already in use by another site or domain. I got the domain via http://www.eurodns.com/ perhaps it is caused by that.
Please check if www.harmweb.be is either used by some other web site you configured in ISPConfig (also check the Co-Domains), or if it is in any of the recycle bins.

Eurodns.com has nothing to do with this.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 24th January 2006, 23:39
Heroin Heroin is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok.. well after i emptied the trashcans it did allouwed me to make the site.
however i still see the page displayed as default by eurnodns.com.
click www.harmweb.be to see what i mean.
harmweb.be Registered and Parked with EuroDNS (see details)
=[ and i cant seem to login to FTP ether.

this makes me sad and feel unsuitable to do this

-Harm
Reply With Quote
  #13  
Old 24th January 2006, 23:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Heroin
however i still see the page displayed as default by eurnodns.com.
click www.harmweb.be to see what i mean.
harmweb.be Registered and Parked with EuroDNS (see details)
=[ and i cant seem to login to FTP ether.
You must tell the Eurodns.com people to change the DNS records for harmweb.be so that they point to the IP address of your ISPConfig server. Maybe they even have a web interface where you can configure this yourself.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 25th January 2006, 13:46
Heroin Heroin is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default



i set the DNS crap to go to my IPadress 82.171.74.86 where port 80 is forwarded to my server.

if i cant get it up today i think i might have to ditch ispconfig and do it the normall way =[ which would sadden me lots
Reply With Quote
  #15  
Old 25th January 2006, 15:22
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

That looks correct. But the DNS problems have nothing to do with ISPConfig. If you dont point your Domain to the correct IP, it wont work even if you configure everything manually
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #16  
Old 25th January 2006, 16:16
Heroin Heroin is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ah well the thing is iam not sure if it works.. if u want i can make a small reseller and u can see if everyrthing works? if so just PM me
Reply With Quote
  #17  
Old 25th January 2006, 19:35
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

At least now the default Apache placeholder page shows up now under www.harmweb.be...

Is Vhosts_ispconfig.conf included in your Apache configuration? What's in Vhosts_ispconfig.conf?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #18  
Old 25th January 2006, 21:07
Heroin Heroin is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i gave up on the pannel, ill just go ahead and do a clean debian netinstall then use the debian perfect setup guide to setup a nice apache2.

BTW falko u wrote the pure-ftpd howto?
it contains an error:

INSERT INTO `ftpd` ( `User` , `status` , `Password` , `Uid` , `Gid` , `Dir` , `ULBandwidth` , `DLBandwidth` , `comment` , `ipaccess` , `QuotaSize` , `QuotaFiles` ) VALUES ( 'exampleuser' , '1' , MD5 ( 'secret' ) , '2001' , '2001' , '/home/www.example.com' , '100' , '100' , '' , '*' , '50' , '0' ) ;

This gives a 1604 error.. which i solved by making MD5( 'secret' )
however this leads to other problems such as being unable to login with FTP deu to 530's cuz the password isnt accepted:

[19:49:29] USER harm
[19:49:29] 331 User harm OK. Password required
[19:49:29] PASS (hidden)
[19:49:32] 530 Authentication failed, sorry

=[ again a nice tutorial which just fails at the very end
Reply With Quote
  #19  
Old 25th January 2006, 22:23
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Heroin
BTW falko u wrote the pure-ftpd howto?
it contains an error:

INSERT INTO `ftpd` ( `User` , `status` , `Password` , `Uid` , `Gid` , `Dir` , `ULBandwidth` , `DLBandwidth` , `comment` , `ipaccess` , `QuotaSize` , `QuotaFiles` ) VALUES ( 'exampleuser' , '1' , MD5 ( 'secret' ) , '2001' , '2001' , '/home/www.example.com' , '100' , '100' , '' , '*' , '50' , '0' ) ;

This gives a 1604 error.. which i solved by making MD5( 'secret' )
I've never had any problems with this...

Also, I've run the Debian Sarge Perfect Setup more than 50 times now, and never ever had difficulties with it.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #20  
Old 25th January 2006, 22:55
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by falko
Also, I've run the Debian Sarge Perfect Setup more than 50 times now, and never ever had difficulties with it.
I've installed the debian perfect setup last week too on a server in a datacenter. I copied all the commands from the howto to my putty ssh client windiw without changing a single char and it worked out of the box.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cpan> install DB_File make error Nu2Linux HOWTO-Related Questions 6 13th April 2012 23:06
Install question/issue wr19026 Installation/Configuration 8 12th January 2006 10:44
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 17:04
perfect install 5.04 isp on desktop image? bspratt Server Operation 5 6th November 2005 15:27
Fresh Install of FC4 using Perfect Install HowTo latcarf HOWTO-Related Questions 21 10th August 2005 23:55


All times are GMT +2. The time now is 02:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.