Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th March 2008, 10:16
dEthANGeL dEthANGeL is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache unable to serve out PHP content?

Hi all,

I've literally done everything available on the web and I've followed the guide found here.

But somehow i can't seem to serve out PHP content.

What gives? Everytime i try to load a test.php file - Firefox prompts to save the file.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th March 2008, 17:27
o.meyer o.meyer is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 167
Thanks: 2
Thanked 24 Times in 23 Posts
Default

Hi dEthANGeL,

have you installed ISPConfig on that server? If not, don't disable PHP globally as described at step 13.1 .

Best regards,

Olli
Reply With Quote
  #3  
Old 20th March 2008, 03:17
dEthANGeL dEthANGeL is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've bypassed that step since I need the PHP support.

Still facing the issue.
Reply With Quote
  #4  
Old 20th March 2008, 15:04
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,732 Times in 2,569 Posts
 
Default

Are you using ISPConfig on that server?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29
network issues now it says "401 The web site is blocked by administrator" Check General 3 26th February 2008 14:22
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19


All times are GMT +2. The time now is 18:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.