Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th March 2008, 08:29
ab25 ab25 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry broadband problem in opensuse 10.3

Dear friends,

I have broadband internet connection in my house and I am using opensuse 10.3 with windows xp in my pc. The broadband connection is working fine with xp but when I am going to use it in opensuse it doesnot work..The broadband connection has a router and I am using LAN cards..I am using Yast to configure it and the network connection automatically detect the ethernet card as etho0 by DHCP...but still I cannot access the internet using firefox...please help me in this regards
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th March 2008, 15:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

What's your router's internal IP address, and what are the outputs of
Code:
ifconfig
and
Code:
route -nee
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
opensuse 10.3 postfix and ssl/tcs not working newbuyer17 HOWTO-Related Questions 12 29th February 2008 08:08
Error in installting xgl settings for openSUSE 10.3 wolfee HOWTO-Related Questions 1 19th January 2008 14:11
64-bit version of SuSE 10.3 Perfect Server Setup WorldBuilder Installation/Configuration 1 15th January 2008 18:43
Question Regarding: Installing Lighttpd With PHP5 And MySQL Support On OpenSUSE 10.3 Gokou023 HOWTO-Related Questions 3 12th December 2007 16:06
Problem with install of ISPConfig on OpenSuSe 10.3 64 Bit Prometheus Installation/Configuration 5 14th November 2007 10:11


All times are GMT +2. The time now is 04:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.