Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Desktop Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 19th March 2008, 22:22
o.meyer o.meyer is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 167
Thanks: 2
Thanked 24 Times in 23 Posts
Default

Hi kadi,

maybe you should try to use your xorg configuration that you've posted here - you know, the configuration with the resolution problems. If it works, you would have at least a desktop for now - or rather a working xorg.conf that you can use if further configuration changes fail.

Btw, the gpg error you got is nothing dramatically and does not relate to your xorg configuration. This could happen from time to time.

Best regards,

Olli
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 20th March 2008, 02:39
kadi kadi is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 102
Thanks: 49
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default Hi Olli Thanks

Hi everybody
Thanks to everybody contribute in helping on this post
comes to find out that each time i make reconfigure
to autodetect it put different input devices and
video model.
I solved the problem by little agressive step, uninstalling
xserver* and reinstall it, then reconfigure it.
Alot of thanks to all of you for your support.

Last edited by kadi; 20th March 2008 at 04:51.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Urgent Helpp kamismart Programming/Scripts 5 19th November 2007 16:41
Urgent! SMTP/SASL problem after Kernel update teves Installation/Configuration 17 27th March 2007 11:24
Debian xserver rgb problem ColdDoT Installation/Configuration 2 11th March 2006 12:05
Apache and Tomcat problem! Urgent maroonworks Server Operation 3 24th February 2006 15:14
Xserver not working cybereatl Installation/Configuration 7 21st January 2006 17:01


All times are GMT +2. The time now is 11:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.