Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th March 2008, 04:36
damaltor damaltor is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default changes in /web do not affect the page

hello everybody,

i got ispconfig up and running, it looks absolutely great and seems to work pretty fine. i made a new web, added users.
if i now open the corresponding domain, there is this standard page telling me to delete the index.html or replacing it with my own content.
so, i uploaded the drupal CMS via ftp with the newly created user. i could see two directories, /web and /maildir.
as told on the standard page, i deleted index.html and uploaded my content into /web.

big surprise now when i opened the domain again: there was still this standard page. emptying cache didnt help, even opening the page over a web proxy did only show the standard page.

wondering if i did something wrong, i added another web and dowloaded the index.html file from the ftp server, editet it and uploaded it again - same thing, only the (not editet) standard page.

back to first web: i looked into the statistics, and found out that there were NO TRAFFIC via ftp, but about 4 MB (wich is the size of drupal) in the /user directory. the web directory still has its original size.

what did i wrong? what can i do?

any help appreciated, Thank You all.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th March 2008, 09:01
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,034
Thanks: 265
Thanked 152 Times in 132 Posts
Default

Make sure that you login as the administrator for that site. (it's set in ISP config > ISP manager > User & Email > webID_name > Administrator )
Only the administrator can change the "main" site.
All other users (non administrator) have there own directory / index.html (www.domain.com/~webID_name )
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th March 2008, 12:33
damaltor damaltor is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

ooooh thanks. i would never have come upon this.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Default Holding Page mphayesuk General 13 7th July 2007 16:25
not seeing shared IP page andyreynolds Installation/Configuration 2 21st February 2007 23:24
The page cannot be displayed on Port: 81 nysprite Installation/Configuration 1 21st June 2006 11:42
Frequent blank page when first opening site? minezamac Installation/Configuration 3 1st May 2006 19:55
Accessing the ISPConfig Web Page nformosa Installation/Configuration 1 9th September 2005 14:13


All times are GMT +2. The time now is 04:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.