Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th January 2006, 22:01
Toyus Toyus is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default no conection to ISP

I setup ISP and connect on port 81, but after sometime i am disconeted from ISP admin page "document contains no data"
what ist that?

Toyus
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th January 2006, 22:10
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,396
Thanks: 833
Thanked 5,492 Times in 4,323 Posts
Default

Which internet browser do you use? Do you have a personal firewall installed on your workstation that might cause this problem?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th January 2006, 22:24
Toyus Toyus is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have setup ISP on a Vmware Session on a Ubuntu breezy server installation, evrythings runs on Ubuntu breezy Desktop. Naturally using Firefox, the firewall is disabled stil same error.
Maybe because on a Vmware Session
Reply With Quote
  #4  
Old 16th January 2006, 22:29
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,396
Thanks: 833
Thanked 5,492 Times in 4,323 Posts
Default

ISPConfig runs fine on VMWare for windows, but never tested it on VMWare for linux.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 16th January 2006, 22:35
Toyus Toyus is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyhow i do have a ISPconfig box in the office on a ubuntu server instal, see if i do have the same problem there.
Reply With Quote
  #6  
Old 16th January 2006, 22:38
Toyus Toyus is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

then after about 10 min I can conect again to the ISPconfig, so what. must be something in the ispconfig, which blocks
Reply With Quote
  #7  
Old 16th January 2006, 22:54
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
Default

Maybe this is related to the $go_info["server"]["network_config"] setting in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php:
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=496
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #8  
Old 16th January 2006, 23:05
Toyus Toyus is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

not really,
Reply With Quote
  #9  
Old 16th January 2006, 23:31
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,396
Thanks: 833
Thanked 5,492 Times in 4,323 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Toyus
then after about 10 min I can conect again to the ISPconfig, so what. must be something in the ispconfig, which blocks
I dont think it is ISPConfig as I've never seen this behaviour before.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #10  
Old 17th January 2006, 08:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
 
Default

Is it maybe your desktop firewall which causes this?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.