#61  
Old 13th August 2006, 15:01
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default

@letic: Did you upgrade or just a fresh install?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #62  
Old 13th August 2006, 15:19
paulrobert_a paulrobert_a is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Scottieland
Posts: 32
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

oh! yeah when upgrading you'll need to save your original database file otherwise it'll be overwritten with the default one. Sorry about that!
__________________
Ever wonder why they choose the name 'Vista' ?
Viruses, Instability, Spyware, Trojans, Adware, alas just another Windows release

Tired of having all that... try Ubuntu (Debian on steriods)
Reply With Quote
  #63  
Old 13th August 2006, 16:56
jockstrap jockstrap is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

PaulRobert - Love it! Thanks heaps...

The only problem I seems to have atm is the "Return Receipt" does not seem to work for me - but this could be my network? But did not work for gmail account either?

Do you know if it should working or still a bug?
Reply With Quote
  #64  
Old 13th August 2006, 17:07
paulrobert_a paulrobert_a is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Scottieland
Posts: 32
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Hi jockstrap,

I'm sorry I don't use that function, you'll need to check with the roundcube forums for that.
__________________
Ever wonder why they choose the name 'Vista' ?
Viruses, Instability, Spyware, Trojans, Adware, alas just another Windows release

Tired of having all that... try Ubuntu (Debian on steriods)
Reply With Quote
  #65  
Old 14th August 2006, 13:53
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,044
Thanks: 269
Thanked 154 Times in 133 Posts
Default

Thanks for the update paulrobert_a, but I still having lots of problems with RoundCube.

1) When going to the Folders option it's listing all the folders of the directory



2) When doing a spellcheck, it's giving me an error was encountered on the server. Please try again later.



3) After the spellcheck error an extra button gets added.
(in this example I've done the spellcheck 2 times)




Please note that I'm using IE7 (beta)... So this migh be causing problem 2 and 3.

Last edited by edge; 14th August 2006 at 14:02.
Reply With Quote
  #66  
Old 14th August 2006, 14:32
letic letic is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 28
Thanks: 10
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

@Ben

Upgrade but I think Paul already answered for me

@edge

I try here but couldn't reproduce the issue you're reporting... I think you should ask on the roundcube forums instead.
Reply With Quote
  #67  
Old 14th August 2006, 17:04
jockstrap jockstrap is offline
Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

@paul robert...

Sorry - must be my network, i tried from work tonight and reply received ok...
Thanks..
Reply With Quote
  #68  
Old 15th August 2006, 23:48
wr19026 wr19026 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 172
Thanks: 7
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

After the upgrade I only see 2 languages: English (GB) and English (UK).

How can I get additional language packs (specifically, Dutch and German) installed? Also, I can't find the different themes or new functionality that is mentioned.....

So I reverted back to the version on the ISPConfig download page.

Still, this probably is one of the most interesting webmail clients available so I definitely want to update it!
Reply With Quote
  #69  
Old 17th August 2006, 00:02
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,044
Thanks: 269
Thanked 154 Times in 133 Posts
Default

I think that in problem 1. It's because it's the main (administrator) email account.

The 3rd problem is I think IE7 (beta) that is causing the error.

I'll give it a go later with IE6.
Reply With Quote
  #70  
Old 17th August 2006, 00:13
paulrobert_a paulrobert_a is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Scottieland
Posts: 32
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Quote:
Originally Posted by wr19026
After the upgrade I only see 2 languages: English (GB) and English (UK).

How can I get additional language packs (specifically, Dutch and German) installed? Also, I can't find the different themes or new functionality that is mentioned.....

So I reverted back to the version on the ISPConfig download page.

Still, this probably is one of the most interesting webmail clients available so I definitely want to update it!
Hi wr19026,

Sorry this was my fault, I've used my installed copy to re-create the pkg file, since I'm the only user, I didn't require the other languages. I've now updated the pkg to include all the languages contained within the roundcube tar file. Just re-download the pkg

As for the skins, you need to change your 'main.inc.php' to whatever skin you want to run. There should be 6 to choose from, blue, BlueTabby, default, icandy2, red, white.
__________________
Ever wonder why they choose the name 'Vista' ?
Viruses, Instability, Spyware, Trojans, Adware, alas just another Windows release

Tired of having all that... try Ubuntu (Debian on steriods)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting RoundCube to work in ISPConfig networkguru00 Installation/Configuration 1 8th April 2006 00:59


All times are GMT +2. The time now is 23:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.