#1  
Old 20th February 2008, 06:42
tmaleshafske tmaleshafske is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default ispconfig issues

I am having a few issues that I need some help in resolving. I am using CENTOS 5.1 following the LAMP perfect server install, followed by the Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (CentOS 5.1)
The only thing I left out of the LAMP install was the email portion due to the
2nd tutorial. I then loaded ISPconfig.

My intent was to then use roundcube as the frontend for the Virtual Users, but when i created roundcube it created it's own backend. which is fine.

Now I can still login imap/pop3 to the virtual setup, but I can't send any email. which has me confused. Does ISPConfig change your smtp server name?


The second issue is with hosting multiple sites. When I tried to set-up roundcube I go a webpage from ISP config stating a shared IP address How do I fix this?

I am completely lost at this point and am not sure where to begin to fix it all.

Thanks ahead of time for any help.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th February 2008, 19:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tmaleshafske
I am having a few issues that I need some help in resolving. I am using CENTOS 5.1 following the LAMP perfect server install, followed by the Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (CentOS 5.1)
The only thing I left out of the LAMP install was the email portion due to the
2nd tutorial. I then loaded ISPconfig.
ISPConfig is not compatible with virtual email users. ISPConfig uses system users for email.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
tmaleshafske (22nd February 2008)
  #3  
Old 22nd February 2008, 02:03
tmaleshafske tmaleshafske is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 39
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Appreciate it. I ended up completely reloading the machine have everything loaded but I can't get logged into roundcube
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd February 2008, 12:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
 
Default

Which errors do you get in the mail log file?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ispconfig Information Import/Export Pulsaris Installation/Configuration 1 25th September 2007 10:06
ISPConfig Web/FTP Router Access Issues? nothing111111 Installation/Configuration 1 10th April 2007 12:36
Some ISPConfig issues... Caledfwlch Installation/Configuration 1 23rd June 2006 12:28
FC4 Setup DNS and ISPCONFIG issues The General Installation/Configuration 7 15th May 2006 10:45
Recreating ISPConfig database retran Installation/Configuration 2 16th April 2006 00:22


All times are GMT +2. The time now is 03:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.