#1  
Old 12th January 2006, 20:58
ddelbia ddelbia is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 56
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nameserver 3

Hi, I'm here again :-)
I see nameserver1 and nameserver2... is it possibile to set a nameserver3? I mean in the dns manager...
Thank you!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th January 2006, 21:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

No, only 2 DNS servers.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 13th January 2006, 16:07
ddelbia ddelbia is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 56
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by falko
No, only 2 DNS servers.
Hmmm... thank you... this maybe a feature request?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54
Can not reach login screen brianetilley Installation/Configuration 15 29th December 2005 00:30
Email sent to domain being rejected Lil'Brudder Installation/Configuration 9 25th October 2005 11:17
DNS - I just don't understand how this works. ricbax Installation/Configuration 13 14th September 2005 02:48
Please explain Bind, named, NameServer, DNS domino HOWTO-Related Questions 7 22nd August 2005 10:18


All times are GMT +2. The time now is 08:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.