Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th February 2008, 19:29
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default Basic formating in autoresponder message [PARTIALY SOLVED]

Hi all

I would like send autoresponder message with a bit better formating .. html is not necessary .. all what I need is carriage return. I tried \n mark but without success. Is it possible without .autoresponder.rc hacking?

Thank for any hint .. SupuS

Last edited by SupuS; 17th June 2008 at 16:22.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th February 2008, 17:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

You can simply use linebreaks in the autoresponder textarea in ISPConfig.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 11th February 2008, 10:24
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default

Hi falco

Thank you for replay. I found that this "non formating" feature is in MS Outlook only. In other email clients is everything ok.

SupuS
Reply With Quote
  #4  
Old 16th June 2008, 23:56
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default

Hi again with outlook formatting problem.

One of my customer use autoresponder in ISPConfig and complaining about missing formatting in outlook. HTML or linebreaks does't help ... all text is on one line.

Any idea for solve this?

Thanks SupuS
Reply With Quote
  #5  
Old 17th June 2008, 16:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Are you using the latest ISPConfig version?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 17th June 2008, 16:15
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
Default

Hi falko

Yes ...

ISPConfig
Version: 2.2.23
(c) ISPConfig 2008
Reply With Quote
  #7  
Old 18th June 2008, 18:30
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Can you post the header of the email?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #8  
Old 23rd June 2008, 16:17
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
 
Default

Sorry for delay .. here is the mail header from my customer:

Code:
Return-Path: <web30r_user001@s1.server.cz>
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.4 (2008-01-01) on s1.server.cz
X-Spam-Level: 
X-Spam-Status: No, score=-2.6 required=5.0 tests=BAYES_00,NO_RELAYS
 autolearn=ham version=3.2.4
X-Original-To: v.user005@domain.cz
Delivered-To: zs30v_user005@s1.server.cz
Received: by s1.server.cz (Postfix, from userid 10169)
 id 8232962C440; Tue, 17 Jun 2008 15:11:33 +0200 (CEST)
To: v.user005@domain.cz
Subject: Re: =?utf-8?Q?RE:_Motor_GfA_se_z=C3=A1lo=C5=BEn=C3=ADm_zdroje?=
 =?utf-8?Q?m?=
References: <20080617131120.598E462C435@s1.server.cz>
In-Reply-To: <20080617131120.598E462C435@s1.server.cz>
X-Loop: "'R user001'" <r.user001@domain.cz>
From: r.user001@toors.info
Precedence: junk
Message-Id: <20080617131133.8232962C440@s1.server.cz>
Date: Tue, 17 Jun 2008 15:11:33 +0200 (CEST)
X-Virus-Status: No
X-Virus-Checker-Version: clamassassin 1.2.4 with clamscan / ClamAV 0.93/7494/Tue Jun 17 06:46:03 2008
X-EsetId: B8A4F22BD4862930EFE2
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Autoresponder not working? cambo Installation/Configuration 36 24th July 2008 04:18
autoresponder - and html message out hairydog2 Installation/Configuration 2 27th September 2007 19:33
got this message today.... i am stumped MisterVlad Installation/Configuration 5 22nd June 2007 13:52
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 17:04
ISPConfig 2.2.6 released till General 36 26th August 2006 16:47


All times are GMT +2. The time now is 22:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.