Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 9th February 2008, 19:29
djoseph74 djoseph74 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

df -h gives 8g free. It was late when it finished and I didn't record the only thing that I saw to be maybe an error. It was a line that in (what I think is) german. It said Something something something <dbname> something!. I don't know if that helps, but I am running the setup again to get that piece of reporting from it and will post it back here as soon as its done.

-Dan Joseph
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 10th February 2008, 05:48
djoseph74 djoseph74 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hey, wanted to post and let you know I fixed it. I had created the database before installation thinking that was the right thing to do. Apparently not, I removed it, but left the database user there, and it installed perfectly. Thanks for your help thru all of this, I love the system!

-Dan Joseph
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29
php eating cpu shajazzi Server Operation 15 15th August 2007 01:19
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18


All times are GMT +2. The time now is 17:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.