#1  
Old 23rd June 2006, 04:11
spang spang is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Xen - Perfect Setup

Well I've been having the same problems as you guys with Xen 3.0.2. However, I looked up the Makefile for 3.0.2 online and it seems different from the Makefile included with the source tarball. So maybe just switching the Makefile will make something work? Huh huh? Let me know... Might just be wishful thinking...

Here's the makefile I found.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th June 2006, 13:20
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

I didn't try, so I'm afraid I can't be of much help here...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
perfect setup suse 10 - phpmyadmin & mysql question reddog Server Operation 7 17th June 2006 12:59
Install fails despite following Perfect Setup minktoast Installation/Configuration 6 13th June 2006 10:41
Ubuntu "the perfect setup with RAID 1" Hans Installation/Configuration 1 16th January 2006 17:50
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 16:04
Attempting The Perfect Setup (To Some Extent) PsyVision HOWTO-Related Questions 3 3rd November 2005 11:50


All times are GMT +2. The time now is 22:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.