Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 15th January 2006, 13:36
mantasman mantasman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

users exist in these files :/
at the moment, my mail log looks like:
Code:
Jan 15 21:32:05 spider-webhosting pop3d: LOGIN FAILED, user=jo@thehostman.net, ip=[::ffff:127.0.0.1]
Jan 15 21:32:05 spider-webhosting pop3d: authentication error: Input/output error
and i still cant connect to ftp too
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 15th January 2006, 18:16
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,730 Times in 2,568 Posts
Default

You really should consider a celan re-install instead of working hours and hours on a messed-up system... It's also very hard for us to tell you what's wrong with your system.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #23  
Old 16th January 2006, 23:51
mantasman mantasman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i found that maybe few self-compiled (not rpms) libraries did all the bad things.

i'll have clean debian 3.1 system in a hour
Reply With Quote
  #24  
Old 21st October 2006, 19:34
wrender wrender is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default Same problem

I was having the same problem. I couldn't get it to work by changing the /etc/postfix/main.cf "hostname" and "domainname" to my proper hostname and domain name, so i changed it back to being commented out.

This would give me bounce backs saying the can't find mailbox at "@localhost.localhost". So i just added localhost.localhost to /etc/posfix/local-host-names and did a /etc/init.d/postfix restart

now as far as I can tell, all of my virtual domains within ispconfig are catching email properly....

Wes
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant get mail after applying the update 2.1.2 mphayesuk Installation/Configuration 2 31st December 2008 14:48
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27
Mail being delivered to wrong user Sinisfun Installation/Configuration 19 14th May 2007 16:45
Mail server jas_esp Server Operation 1 7th December 2005 18:17
Can't get MX for external mail server to work semmelbroesel Installation/Configuration 4 25th November 2005 17:48


All times are GMT +2. The time now is 12:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.