Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd February 2008, 17:23
ilchubby ilchubby is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: UK/Brighton
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post Postfix can send Emails - but cann't receive any

Hello Guys.
I am new to all linux OS. I have got Ubuntu 6.06 installed (did follow the how toforge instructions).
Installation went smooth, the webserver Apache2 is working but I am struggling with the postfix I guess (it can be MX records though).
So, I have spent a month by reading the howtoforge about how to resolve the Email problem having Postfix with maildir. No luck.
I can send Emails to any address in the world but I do not receive neither email messages or bounce back.
Any help would be very much appreciated.
__________________
I disagree with the current
concept of the Internet!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd February 2008, 19:07
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

Please make sure that the MX record for your domain is pointing to your server. You can check that with
Code:
dig mx yourdomain.com
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix: Cannot receive mails but can send out tosin Server Operation 10 13th December 2007 03:54
postfix prevent all users of a virtual domain to send emails dimitar Installation/Configuration 0 4th June 2007 11:24
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36
help... postfix can send but can't receive nakuribon Server Operation 3 17th July 2006 19:16


All times are GMT +2. The time now is 23:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.