Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 5th November 2007, 18:42
sygram sygram is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 101
Thanks: 10
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default missing email feature if update instead of new install - bug ?

Greetings to all,

thanks for this great software. I've been using ispconfig for almost a year now and i am very satisfied. By the way i can not find a donation link on the website

Anyway last week, i installed the last version on a new server and also updated the version of the old server to the last one as well. Both of them are 2.2.18 version. The odd thing is that on the new server under the email configuration i can see an option to "leave an automatic message as reply" that i can not see that on the old server which has the same version as well ...

Is the update missing to update a file ?

Best Regards,

Leonidas
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th November 2007, 23:01
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,788
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Which version do you use 2.2.18 or development brancj 2.3.3?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 5th November 2007, 23:17
sygram sygram is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 101
Thanks: 10
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Ok i got worried for a sec that i installed the dev version Anyway i do use 2.2.18. I think i traced the issue. It is not the upgrade or install. The system shows the

Autoresponder:
Message:

option only when you insert a new email account and not when you edit. Sorry for the original post..

Regards

Leonidas
Reply With Quote
  #4  
Old 5th November 2007, 23:25
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,788
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Quote:
option only when you insert a new email account and not when you edit.
Thanks for reporting this. I add it to the bugtracker.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 5th November 2007, 23:29
sygram sygram is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 101
Thanks: 10
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

np, keep up the good work !
Reply With Quote
  #6  
Old 31st January 2008, 01:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

I've just checked this - it's working for me. I can't reproduce the problem...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 31st January 2008, 09:28
sygram sygram is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 101
Thanks: 10
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

I think we found this issue on another thread.

The problem is not after upgrade, but the system will give different options to email page when you create a new account , than when you update it. I think it is missing the "Auto reply" feature on the update ...

Regards,

Leon
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 11:46
High Availability Samba cluster - DRBD + Heartbeat djalex Server Operation 58 25th May 2007 20:38
VMWare Server Free License - Invalid bardgd HOWTO-Related Questions 6 19th November 2006 18:50
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 06:19
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 12:14


All times are GMT +2. The time now is 21:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.