Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th January 2006, 21:02
cage cage is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vhosts_ispconfig.conf no loading (i think)

Hello everybody,

I've installed ispconfig and everything went well.
I've inserted a reseller/client and a few sites.

At first it was working i think, but now i've deleted some of the sites
to start over again. And ispconfig is telling me its still active while i through i away.

a bit further down the line now the whole Vhosts_ispconfig.conf isnt loading i think and i only get the sharedip page on all sites.

What is smart todo?
reinstall of do i need to look at something specific

grtz.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th January 2006, 21:05
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,814
Thanks: 821
Thanked 5,340 Times in 4,189 Posts
Default

I guess you deleted the sites but dont empty the recycle bin? Have a look at all recycle bins (admin + resellers and empty them.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th January 2006, 21:26
cage cage is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

omg you are so right!
totally looked over that one.

TNX for that.

Still my Vhosts_ispconfig.conf is loading.
It seems to pick the 000-default for every website.
Reply With Quote
  #4  
Old 7th January 2006, 23:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cage
a bit further down the line now the whole Vhosts_ispconfig.conf isnt loading i think and i only get the sharedip page on all sites.
Have a look here: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1824
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 8th January 2006, 00:24
cage cage is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

nothing in there which changes my situation.
maby i should try a re-install?
Reply With Quote
  #6  
Old 8th January 2006, 00:50
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

You can try this:
Code:
rm -f /etc/apache2/sites-enabled/000-default
/etc/init.d/apache restart
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 8th January 2006, 10:17
cage cage is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i've done that, and just as i expected:

Object not found!

the error page of a page not found.

Reply With Quote
  #8  
Old 8th January 2006, 18:35
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Have you followed the "Perfect Setup" for Debian (I assume you're on Debian) on HowtoForge?
Is Vhosts_ispconfig.conf included in your Apache configuration?

Quote:
i've done that, and just as i expected:

Object not found!

the error page of a page not found.
Did you use the URL of a web site you created in ISPConfig to access the server? I.e., if you created a web site www.example.com in ISPConfig, you should type www.example.com in your browser's address bar.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 8th January 2006, 18:47
cage cage is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i'm on ubuntu 5.10
and did the perfect setup
Reply With Quote
  #10  
Old 8th January 2006, 23:27
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
 
Default

What about my other questions?

Are you sure you followed the tutorial to the letter and did not make any typos?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loading configuration file lance Kernel Questions 2 28th February 2007 20:40
Loading folders.... INCOMPLETE MyLinux General 9 24th February 2006 16:31
loading error mphayesuk General 1 14th September 2005 22:40


All times are GMT +2. The time now is 07:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.