Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 21st January 2006, 07:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
 
Default

You might have to debug the scripts by putting echo statements into them, like done here: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=1942

Well, "debug" seems to be the wrong word since the scripts are working on most other installations (including mine and Till's), but something must be wrong on your system...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quota Limits and Traffic Limits Not Working protocol Installation/Configuration 12 20th March 2007 08:56
view webalizer stats kuyaedz General 22 12th March 2006 14:45
Traffic stats ok? BobbyQ Installation/Configuration 13 13th December 2005 11:27
Can't get MX for external mail server to work semmelbroesel Installation/Configuration 4 25th November 2005 17:48
Traffic Limit katschi Feature Requests 2 16th August 2005 23:40


All times are GMT +2. The time now is 19:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.