#1  
Old 5th January 2006, 10:29
med med is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Northumberland England
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Cannot recieve emails

can anyone shed some light on a problem that is driving me mad. I have recently bought a laptop and wireless router, replacing my broadband modem.

I now can send emails but cannot recieve them :
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th January 2006, 10:55
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Which operating system is on your laptop?
Which error message do you get when you try to fetch email?
Which email client do you use?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 5th January 2006, 11:12
med med is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Northumberland England
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
Which operating system is on your laptop?
Which error message do you get when you try to fetch email?
Which email client do you use?
I run windows xp, My server is Tiscali. No error message they just dont arrive
Reply With Quote
  #4  
Old 5th January 2006, 11:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Please make sure you configured your email client properly (correct username and password, correct POP3/IMAP server, ...).
If this doesn't help, then it looks like a server-side problem to me, and you should contact the Tiscali support.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 6th January 2006, 10:02
med med is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Northumberland England
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by falko
Please make sure you configured your email client properly (correct username and password, correct POP3/IMAP server, ...).
If this doesn't help, then it looks like a server-side problem to me, and you should contact the Tiscali support.
Thanks falko, I think that your diagnosis of the problem could be right.

I checked my pop, and smtp settings they seem to be fine, so i contacted tiscali and they said that the server was being worked on and to try it again today.

I have tried today before I came to work, but as yet its still the same. Thank you everyone for the responses and Ill keep you updated.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27
Cannot receive emails skeeta Installation/Configuration 18 22nd April 2006 16:02
Unable to receive emails?!!! nandhu HOWTO-Related Questions 7 23rd October 2005 23:49
Can't SEND eMails. DanceNgine Installation/Configuration 21 6th October 2005 18:12
Emails received but I cannot read them skeeta Installation/Configuration 2 28th August 2005 12:24


All times are GMT +2. The time now is 14:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.