#1  
Old 4th August 2005, 20:53
quicklinux quicklinux is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default issue on site creation

since i reinstalled ISPConfig 2.0.6, i got an issue on site creation.

i got this message:
You have left only 0 MB which you can assign to this website.

but this is my system status
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted
/dev/hda1 5.8G 2.2G 3.7G 38% /

tmpfs 125M 16K 125M 1% /dev/shm

i thought i had to do with quota and reinstalled first quota, then a complete
reinstall, but got the same result, :-?

quick
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th August 2005, 21:30
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,499 Times in 4,328 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by quicklinux
since i reinstalled ISPConfig 2.0.6, i got an issue on site creation.

i got this message:
You have left only 0 MB which you can assign to this website.

but this is my system status
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted
/dev/hda1 5.8G 2.2G 3.7G 38% /

tmpfs 125M 16K 125M 1% /dev/shm

i thought i had to do with quota and reinstalled first quota, then a complete
reinstall, but got the same result, :-?

quick
This message means your reseller (disk) quota, not the actual harddisk quota.

Solution:

Give the reseller, to which the site belongs, a higher disk quota.
Reply With Quote
  #3  
Old 4th August 2005, 21:37
quicklinux quicklinux is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default disk quota -1

the disk quota is set to -1 (unlimited) ;-?

quick
Reply With Quote
  #4  
Old 4th August 2005, 21:46
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,499 Times in 4,328 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by quicklinux
the disk quota is set to -1 (unlimited) ;-?

quick
Please try to set the quota value to e-g. 2000 or something that is larger than
the already assigned webspace.

Can you create the site as admin without selecting a reseller?
Reply With Quote
  #5  
Old 4th August 2005, 21:59
quicklinux quicklinux is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default works

i created first a admin client with webspace, then set up as y suggested
2000Mb of space. Then i did the same on the reseller and his clients.

i works, now to the next one :-) Thanks

Quick
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.