Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd January 2008, 15:13
MisterVlad MisterVlad is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Windsor, Ontario, CANADA
Posts: 61
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to MisterVlad Send a message via Skype™ to MisterVlad
Exclamation Spamassassin stopped working... need HELP!

This is my fault... I was having postfix issues yesterday, and it had about 200 messages sitting in the queue, and spamassassin or clamav was eating up 96% of the CPU load.

I use WEBMIN on my server so that i can get access to it anywhere there is a web browser, so I was logged in, and for some reason, in the general options for postfix, there is a 'Email content filter' and i clicked it to 'none' and i know there was a value in there, and it is gone now.

Any idea what this value was? i know it was short, but did it so fast, that i didnt even write it down

The mail server set up was done following the 'Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL' for Debian Etch 4.0, and was set up about 7 months ago, and hasent had any issues with spam being sent (until i deleted that line by mistake).

Please help! I am getting about 10 spam per hour, and it is on my blackberry, so it is eating up my data useage pretty fast!


Mistervlad.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd January 2008, 15:17
MisterVlad MisterVlad is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Windsor, Ontario, CANADA
Posts: 61
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to MisterVlad Send a message via Skype™ to MisterVlad
 
Default

I think i JUST found my solution (after 30 minutes of looking over everything). It always seems you find your help, just after you post the question!

the line was in the /etc/postfix/main.cf, and it was 'content_filter = amavis:[127.0.0.1]:10024'

NOw... that was pretty simple... yes?!

Thanks anyway! I hope that this was in fact what I screwed up.

Mistervlad.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix/STMP abruptly stopped working XMG-Eric Server Operation 12 7th November 2008 13:48
Question on Clamscan and SpamAssassin AZMel Installation/Configuration 3 11th January 2007 19:56
spamassassin stop working after woody to sarge update shark_tico Server Operation 1 19th October 2006 14:01
SpamAssassin stops working heygazeebo HOWTO-Related Questions 19 19th June 2006 08:15
UebiMiau stopped working after Apache reinstall shajazzi Installation/Configuration 6 18th February 2006 19:42


All times are GMT +2. The time now is 21:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.