Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 6th February 2008, 02:22
heymrdj heymrdj is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 58
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
Is this a server with ISPConfig installed? Your main.cf does not look like you have ISPConfig installed. Did you follow exactly the perfect setzp guide to install your server?



You may use any domain that points to your server as smtp and pop3 server in the mail client.
No it doesn't follow the perfect setup exactly. As I said, the perfect setup guide does not work perfectly with a gmail setup, you need much more authentication to use gmail than the perfect setup guide gives. All the lines from the perfect setup guide are there however.

I apologize for taking so long. I got ill on the first..took a trip to the hospital.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 6th February 2008, 04:48
heymrdj heymrdj is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 58
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

OKay got it to get email receive support. just had to add 465 inet n - - - smtpd to my master.cf


Now i just need to know why only my main domain gets email, but all the other created accounts don't. I think a new install maby be needed to figure it out. All email to heymrdj@weavers.homelinux.org works, all other emails gimme this error:

Code:
This is the mail system at host weavers.homelinux.org.

I'm sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to postmaster.

If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

                   The mail system

<egw@www.weavers.homelinux.org>: host smtp.gmail.com[64.233.185.109] said: 554
    5.6.0 Mail loop detected.  Not accepted. 45sm16988535wri.25 (in reply to
    end of DATA command)
My /etc/postfix/virtualusers is as follows:

Code:
###################################
#
# ISPConfig virtusertable Configuration File
#         Version 1.0
#
###################################
egw@www.weavers.homelinux.org    web1_egw
web1_egw@www.weavers.homelinux.org    web1_egw
egw@www.egw.weavers.homelinux.org    web1_egw
web1_egw@www.egw.weavers.homelinux.org    web1_egw
admin@www.testing.weavers.homelinux.org    web2_heymrdj
web2_heymrdj@www.testing.weavers.homelinux.org    web2_heymrdj
admin@testing.weavers.homelinux.org    web2_heymrdj
web2_heymrdj@testing.weavers.homelinux.org    web2_heymrdj
egwmailer@www.weavers.homelinux.org    web1_egwmailer
web1_egwmailer@www.weavers.homelinux.org    web1_egwmailer
egwmailer@www.egw.weavers.homelinux.org    web1_egwmailer
web1_egwmailer@www.egw.weavers.homelinux.org    web1_egwmailer
#### MAKE MANUAL ENTRIES BELOW THIS LINE! ####
All my other postfix files are the same. Any idea what's generating that 560. It doesn't seem to be a problem with gmail. Seems it's my own server rejecting it.
Reply With Quote
  #13  
Old 6th February 2008, 09:24
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 34,624
Thanks: 793
Thanked 4,996 Times in 3,909 Posts
Default

The above error message is from gmail and not from your server. the mail is rejected fby gmail and not by the postfix instance on your server.

Maybe you did some kind of forwarding loop, so that a email is forwarded from your account to gmail and from gmail back to your account.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #14  
Old 6th February 2008, 12:03
heymrdj heymrdj is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 58
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
 
Default

Well I'm going to work with a reinstall, a final test copy and see if the problem exits. Cause somewhere I screwed up a config :P. I'll let ya guys know what I get. Thanks for the help.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot send email from OE through ISPconfig site tomd General 10 12th March 2009 06:05
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46
Support Tickets - Email End User Xtreem1986 Installation/Configuration 8 11th May 2007 01:47
Another ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your sy hoopsx3 Installation/Configuration 2 29th January 2007 07:56
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16


All times are GMT +2. The time now is 04:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.