#1  
Old 31st December 2007, 06:21
brianetilley brianetilley is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 82
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default PHP memory limit

I have read a few threads on this subject, but am not clear on how to increase the memory limit. I need 16MB for 'openads'. There was also a comment that if I wanted to use PHP for a website (eg: a 'mailtofriend' script) I had to install a separate instance of PHP. Is there a tutorial on how to do this? thanks...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st December 2007, 14:09
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 213
Thanked 648 Times in 294 Posts
 
Default

You can increase the memory limit for php within your php.ini file by changing the value to 16M like this: memory_limit = 16M
__________________
Hans

MrHostman | Master in managed hosting
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hans For This Useful Post:
brianetilley (31st December 2007)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18
Ispconfig and Virtuemart shajazzi Installation/Configuration 7 21st February 2006 20:25


All times are GMT +2. The time now is 09:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.