Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 21st January 2008, 18:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

You must replace /path/to with the real path.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 21st January 2008, 19:34
hvrossum hvrossum is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 66
Thanks: 8
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

As I am just a newbie, always good to learn
Using you pointer i get the following reponse

-rwxr-xr-x 1 owner grp 1435 2008-01-15 17:41 /var/www/web14/web/cgi-bin/mailgraph.cgi


owner and grp are similar to all other files in this web
__________________
I am stil a Linux amateur, never thought that a sales person would like fiddling around with Linux.

Setup:
Dell Power Edge SC440
Ubuntu 8.04
ISPConfig
Webmin 1.420
Reply With Quote
  #13  
Old 21st January 2008, 23:11
MTvermoes MTvermoes is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 17
Thanks: 1
Thanked 10 Times in 5 Posts
Default

What output do you get when running :
/var/www/web14/web/cgi-bin/mailgraph.cgi
from commandline ?

/Mark

Quote:
Originally Posted by hvrossum
As I am just a newbie, always good to learn
Using you pointer i get the following reponse

-rwxr-xr-x 1 owner grp 1435 2008-01-15 17:41 /var/www/web14/web/cgi-bin/mailgraph.cgi


owner and grp are similar to all other files in this web
Reply With Quote
  #14  
Old 22nd January 2008, 21:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Are there any errors in Apache's error log when you call mailgraph.cgi in a browser?
Did you enable suExec in ISPConfig? If so, disable it and try again.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #15  
Old 17th February 2008, 20:21
madmucho madmucho is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Czech republic, Karlovy Vary
Posts: 158
Thanks: 78
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via ICQ to madmucho
Default

Can someone test if this Mode correctly work in 2.2.21 version? i update my system correctly in testing env and i have problem with antivirus.rc.master file. When updated antivirus.rc.master is set, my mails that come to my mailbox are autmaticaly taged as viruses and then deleted. No one mail is correctly delivered to mailbox. When i comment part >

Code:
#{
#    :0 c
#    | logger -p mail.info -t smtp-vilter clamd: found virus
#    :0
#    /dev/null
#}
Mails come normaly, i have this part now commented, but this mean my viruses isnt counted in statistic generated by rrdtool.

In 2.2.19 that work correctly.
Reply With Quote
  #16  
Old 18th February 2008, 01:31
daveb daveb is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: St Louis Mo
Posts: 272
Thanks: 43
Thanked 41 Times in 37 Posts
Default

working here on 2.2.21
antivirus.rc.master
Code:
:0fw
| /home/admispconfig/ispconfig/tools/clamav/bin/clamassassin

:0:
* ^X-Virus-Status: Yes
{
    :0 c
    | logger -p mail.info -t smtp-vilter clamd: found virus

    :0
    /dev/null
}
Maybe you have other issues if all mail is tagged as viruses.
Reply With Quote
  #17  
Old 18th February 2008, 07:39
madmucho madmucho is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Czech republic, Karlovy Vary
Posts: 158
Thanks: 78
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via ICQ to madmucho
Default

Thank you for reply i try test this again. More deeply :-)
Reply With Quote
  #18  
Old 11th March 2008, 22:36
madmucho madmucho is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Czech republic, Karlovy Vary
Posts: 158
Thanks: 78
Thanked 11 Times in 11 Posts
Send a message via ICQ to madmucho
 
Default My failure

My failure, i have today some time and check this, i turn on global loging for procmail and i see i have bad procmail recepie for antivirus.
Thank god for that loging, i resolve next isue with system account mailing, some information isnt send to my admin mail from ispconfig system. Everithing work fine in mandriva now, i will upgrade production server as soon as possible.


PS: Know someone something that can parase procmail log file for some stat ? maibe something web based..
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Easy SSL Connect Question formadmirer Installation/Configuration 1 19th April 2007 09:45
relayhost is easy but..... anakein Installation/Configuration 2 16th October 2006 15:28
Squirrelmail 10 Easy Steps Howto EvdM Installation/Configuration 9 11th October 2006 13:26
ILOHAMAIL in 10 easy steps Hans Tips/Tricks/Mods 12 24th September 2006 11:11
Apache2 and DNS Made Easy browngb Server Operation 4 28th July 2006 14:23


All times are GMT +2. The time now is 21:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.