#41  
Old 9th April 2008, 22:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
Default

Looks ok. As far as I know, FTP-TLS uses port 21, so I'm not sure why this isn't working for you...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #42  
Old 10th April 2008, 02:32
Allmight Allmight is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Neither do i. I finally managed to get passive mode working, but i had to open some high TCP ports for it to work. But i guess i just have to forget active mode.

Anyhow, thanks for taking the time to help me out. I apreciate it very much.
Reply With Quote
  #43  
Old 12th May 2009, 17:52
post-plink post-plink is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Port 21

Hi all..
i've just finished my fresh installation of proftpd, followed tutorial STEP BY STEP but no tls login.

my problem was due to the use of port 21.

change it to 2021 (just an example) and restart proftpd
Reply With Quote
  #44  
Old 7th September 2009, 21:59
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
 
Default

Well I have to carry out that thread... I just migrated from vsftpd to proftpd.

Unfortunately ftps does not work, as I got the message "auth not undestood" for "auth tls" and "auth ssl", as some others mentioned on page 2 of this thread.

But what I am wondering is, if the debian etch package is carried out with mod_tls.c or not as proftd -l does not indicate this module to be builtin.
But even omitting the "ifmodule" in the config does not help or throw an error either. Also the tls.log is not beeing created. proftpd -t indicates mod_tls to be loaded....

Does anyone still has the same problem with proftpd using debian etch?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
configuring IPTABLES firewall adityavpratap HOWTO-Related Questions 9 27th May 2006 22:42
Frustrated with ISPConfig install! woozyerdaddee Installation/Configuration 4 19th May 2006 04:38
Installation Fails... :( cyberstorm Installation/Configuration 1 15th January 2006 19:07
Could not make OpenSSL yontengyatso Installation/Configuration 3 3rd November 2005 11:50
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 5th October 2005 00:53


All times are GMT +2. The time now is 06:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.