Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th March 2007, 04:51
4thgenceli 4thgenceli is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default VMWare MUI not functioning properly..

I'm somewhat of a newb, but not entirely (I work on FreeBSD servers constantaly at work). This one has me stumped though.

I'm basically done with the VMWare install as outlined in the HowTo, but I've put it on 6.10 (Even though I don't think this is the problem).

When I try to start the httpd.vmware dameon, I get the following.

root@server1:/var/run/vmware# /etc/init.d/httpd.vmware start
Starting httpd.vmware:-ne failed

root@server1:/var/run/vmware#


Any ideas? I've googled & searched for hours, but nothing's worked.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th March 2007, 19:07
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

Please do this:
Code:
rm -f /bin/sh
ln -s /bin/bash /bin/sh
and try again.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VMware Server HOWTO - VMware MUI aktiv HOWTO-Related Questions 5 12th June 2008 15:27
vmware server+ubuntu+lpt printing client conehead Installation/Configuration 1 8th December 2006 16:14
vmware mui on dapper drake 6.06 conehead Installation/Configuration 2 2nd December 2006 19:54
VMWare install on Ubuntu problem with the IP velonis HOWTO-Related Questions 10 21st September 2006 15:19
mysqlcheck has found corrupt tables m u r Installation/Configuration 1 18th August 2005 11:47


All times are GMT +2. The time now is 14:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.