#1  
Old 26th December 2005, 19:50
nformosa nformosa is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Malta
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not Receiving MAil!

Hi All,

So i installed the Perfect Server Setup for Ubuntu Hoary Hedge and installed ISPConfig 2.0.9.

Everything works great except for the mail. I used UebiMiau to send emails (which succeeded) and to wait for email to be received. Theough the latter never happened.

Can anyone pls help me out!

Thansk and Regards
Nick

The mail log (tailed) is as follows:

Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/smtp[31089]: 5137347C2D9: to=<nicky.formosa_smarterwerx@smarterwerx.smarterw erx.com>, orig_to=<nicky.formosa@smarterwerx.com>, relay=none, delay=106041, status=deferred (connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/smtp[31087]: connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out (port 25)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/smtp[31087]: DFDBF47C2D5: to=<root@smarterwerx.smarterwerx.com>, relay=none, delay=271564, status=deferred (connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/smtp[31088]: connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out (port 25)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/smtp[31088]: 8FCFC47C2D3: to=<root@smarterwerx.smarterwerx.com>, relay=none, delay=227800, status=deferred (connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/smtp[31085]: connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out (port 25)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/smtp[31085]: 606BC47C2CE: to=<joseph@smarterwerx.smarterwerx.com>, orig_to=<info@il-kastell.com>, relay=none, delay=292948, status=deferred (connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/qmgr[16114]: E931B47C2CD: to=<root@smarterwerx.smarterwerx.com>, relay=none, delay=247564, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/qmgr[16114]: 12D1847C2D2: to=<joseph@smarterwerx.smarterwerx.com>, orig_to=<info@il-kastell.com>, relay=none, delay=292754, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out)
Dec 26 18:36:16 smarterwerx postfix/qmgr[16114]: 9A6B247C2C8: to=<joseph@smarterwerx.smarterwerx.com>, orig_to=<joseph@il-kastell.com>, relay=none, delay=201136, status=deferred (delivery temporarily suspended: connect to smarterwerx.smarterwerx.com[217.168.163.172]: Connection timed out)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th December 2005, 15:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Is smarterwerx.smarterwerx.com your ISPConfig system? Is its IP address 217.168.163.172?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 29th December 2005, 11:30
nformosa nformosa is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Malta
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not exactly

smarterwerx.smarterwerx.com is the ISP Confg server machine which is assigned ip address 192.168.10.126. The external ip (international ip) is 217.168.160.172.

Thanks
Nick
Reply With Quote
  #4  
Old 29th December 2005, 11:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

Have you forwarded port 25 from your router IP 217.168.160.172 to your ISPConfig Server: 192.168.10.126 ?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 29th December 2005, 11:38
nformosa nformosa is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Malta
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes i did? outgoing mail is working perfectly! but i never receive anything!

Thanks once again
Reply With Quote
  #6  
Old 29th December 2005, 12:24
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Please clarify: is your public IP address 217.168.163.172 or 217.168.160.172?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 29th December 2005, 12:44
nformosa nformosa is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Malta
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I apologize for the mistake the public ip is:

217.168.163.172

Thanks
Nick
Reply With Quote
  #8  
Old 29th December 2005, 16:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Please make sure your provider doesn't block port 25.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 2nd January 2006, 12:07
nformosa nformosa is offline
Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: Malta
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hi Falco,

I'm quite sure that the provider is not blocking port 25 since i have another server currently for mail but i want to shift everyhting on the new ISPConfig server!


Thanks
Nick

ps. HAppy New Year to all
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 09:27
Mail server jas_esp Server Operation 1 7th December 2005 19:17
Problem receiving mail CorrosionX General 4 15th November 2005 22:49
saslauthd problem ... tmwtp Server Operation 11 16th October 2005 17:50
Mailserver not receiving mail Unsaferanger Installation/Configuration 3 26th August 2005 09:59


All times are GMT +2. The time now is 02:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.