#1  
Old 26th December 2005, 00:57
Roadracer Roadracer is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Shared IP error Page

Installation of ISPConfig worked well and I am trying to install my first website. DNS is pointing to my server, but when I use the URL it comes up with This IP address is shared. For access to the web site which you look for, enter its address instead of its IP.

I am not sure what I have done wrong. Any help would be greatly appreciated. I have tried changing the IP settings around, with no change. I am also not completely sure what IP should be in some of the fields(local IP or Public IP since I am behind a router sharing an IP).
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th December 2005, 14:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,900
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Roadracer
Installation of ISPConfig worked well and I am trying to install my first website. DNS is pointing to my server, but when I use the URL it comes up with This IP address is shared. For access to the web site which you look for, enter its address instead of its IP.
If you created a web site www.example.com, you have to use www.example.com in the browser's address bar to see that web site. If you use the IP address or any other FQDN pointing to the same IP address you see the Shared-IP page.

Quote:
Originally Posted by Roadracer
I have tried changing the IP settings around, with no change. I am also not completely sure what IP should be in some of the fields(local IP or Public IP since I am behind a router sharing an IP).
Use the local IP addresses (the ones you see when you run
Code:
ifconfig
on the system).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 26th December 2005, 15:15
Roadracer Roadracer is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs up

Thanks for the help. All this time and it was one small error on my part. I forgot to add .org in the domain field of the DNS Manager.

I am such a dork. hehe.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shared IP, where is the default page of my websites ? jeanjacquesjeanjacques Installation/Configuration 4 12th December 2005 22:00
default page for shared IP sc0ut Installation/Configuration 12 30th November 2005 00:11
Virtual Host for Shared IP Tribal-Dolphin Feature Requests 3 24th October 2005 20:55
LDAP and Shared Folders? nformosa General 1 12th September 2005 15:04


All times are GMT +2. The time now is 08:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.