#1  
Old 5th December 2007, 20:20
Nez Nez is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Little problem with user dirs

Hi all,

Let me start by making compliments about the great support pages there are to be found for the ISPConfig project. I had my (Ubuntu 7.10) server up and running with ISPConfig within a couple of hours.

Everything went well and i really like the sense and simplicity of this project.

There is however one little problem i cant seem to figure out... I created a client and gave this client 2 domain names with a hosting package. This all works well, the domains resolve to the right placeholder (the: This is the standard index of your website. thingy) and users webmail and so forth works like a charm.
Here comes the problem: When i log in to the control panel as the user i made, and i connect via the web-ftp tool and i remove the standard index.html file in the webdir and then replace it with one of my own... it wont update the users website... it keeps showing the standard index.html

So i logged in via ssh and pointed to /var/www and followed the www.fictionalsite -> /var/www/web11
It seems ISPConfig is creating two web dirs for a user, and the one i was able to log into with ftp isnt the right one...

Anyone familiar with this problem...??
please help me out here

kind regards,

Nez
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th December 2007, 22:40
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,041
Thanks: 841
Thanked 5,660 Times in 4,467 Posts
Default

Please make sure that you enabled the administrator checkbox for the user that you used to login with ftp.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 5th December 2007, 23:21
Nez Nez is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Damn

Your the best

cant believe i couldn't figure that one out myself.
Thank you very much!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
Anon-FTP not creating user danie.robberts General 29 24th April 2007 19:35
Problem with passwd and new user creation on Sarge Skirmantas Installation/Configuration 10 1st September 2006 19:32
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 17:06


All times are GMT +2. The time now is 12:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.