#1  
Old 7th January 2008, 22:59
volksman volksman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 124
Thanks: 2
Thanked 16 Times in 14 Posts
Default BASE/Snort Gutsy

I followed the most recent howto on base/snort for Gutsy. Everything seems to work but on the Base pages my TCP % is always 0. If I nmap my localhost nothing pops up. Its almost like Snort and Base didn't find each other.

Any ideas on troubleshooting this?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th January 2008, 05:25
volksman volksman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 124
Thanks: 2
Thanked 16 Times in 14 Posts
 
Default

Patience is a virtue I guess. Just needed to wait for it to trip on something I guess. Seems BASE and Snort are working.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Server - 7.10 Server (PHP5 & PHP5 Packages Install Snag) giganet HOWTO-Related Questions 8 9th December 2008 21:05
Ubuntu desktop 7.10 Gutsy Gibbon kirim Desktop Operation 2 8th April 2008 13:08
Xen on Gutsy 4nDr3s HOWTO-Related Questions 2 28th November 2007 13:05
Gutsy Gibbon Perfect Server - Vhosts and Proftpd dbrooke General 1 12th November 2007 08:37
Gutsy Gibbon sjau Smalltalk 6 22nd October 2007 08:54


All times are GMT +2. The time now is 21:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.