Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th November 2007, 20:30
tal56 tal56 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 91
Thanks: 11
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Incorrect hostname for https redirecting

Hi,

I've setup my server to be server1.mydomain.com and to use https for ispconfig. This works great if I use the link :

https://server1.mydomain.com:81

however if I do this :

http://server1.mydomain.com:81 (with http instead of https)

The redirect screen I get is this :

Quote:
Bad Request
Your browser sent a request that this server could not understand.

Reason: You're speaking plain HTTP to an SSL-enabled server port.
Instead use the HTTPS scheme to access this URL, please.

Hint: https://www.mydomain.com:81/
As you can see I'm getting a redirect to "www" instead of "server1" for hostname. The problem with this is my www.mydomain.com is actually pointing to another server so this link does not work. How can I change this?

By the way, I've followed this post :

http://www.howtoforge.com/forums/sho...hostname+wrong

and changed my /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php file to the correct hostname and restarted my server, but it did not change the redirect screen hostname still.

Am I missing something I need to change? Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st December 2007, 13:09
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Please check in /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf is www.mydomain.com is listed in there; if so, change it and restart ISPConfig.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 1st December 2007, 19:36
tal56 tal56 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 91
Thanks: 11
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

Falko you are a genius, thanks !!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
Installing A LAMP System With Fedora Core 6 - Page 4 LAEAGLE HOWTO-Related Questions 11 24th February 2007 14:59
Changing servers hostname rbartz Installation/Configuration 3 16th September 2006 13:54
hostname Davide Installation/Configuration 2 25th July 2006 00:43
What should hostname be? Lil'Brudder General 2 19th October 2005 10:08


All times are GMT +2. The time now is 13:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.