#1  
Old 20th November 2007, 15:06
evilfish evilfish is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Remoting - Invalid XML Returned

Hiho,
Endevauring to get the remoting framework going so that users can be bulk modified.

Running ISPConfig 2.3.3-dev, PHP 5.2.4 with xml enabled.

Test script appears to connect OK, but then won't return any data (testing with just list_resellers) -

Code:
soap_client: call: login, Array, , , , 
soap_client: endpointType: 
soap_client: in serialize_val: admin, user, , , , , encoded
soap_client: in serialize_val: adminpass, pass, , , , , encoded
soap_client: endpoint: http://serverip:81/remote/index.php, soapAction: , namespace: http://testuri.org
soap_client: sending msg (len: 578) w/ soapaction ''...
soap_client: transporting via HTTP
soap_client: sending message, length: 578
soap_client: transport debug data...
soap_transport_http: scheme = http
soap_transport_http: host = serverip
soap_transport_http: port = 81
soap_transport_http: path = /remote/index.php
soap_transport_http: entered send() with data of length: 578
soap_transport_http: connection params: serverip, 81
soap_transport_http: socket connected
soap_transport_http: wrote data to socket
soap_transport_http: received 2479 bytes of data from server
soap_transport_http: closed socket
soap_transport_http: received incoming payload: 2479
soap_transport_http: found proper separation of headers and document
soap_transport_http: cleaned data, stringlen: 2039
soap_transport_http: end of send()

soap_client: got response, length: 2039
soap_client: Entering parseResponse(), about to create soap_parser instance
soap_client: soap_parser: Entering soap_parser()
soap_parser: found root struct loginResponse, pos 2
soap_parser: adding data for scalar value soapVal of value 381d7c5cb0e5c3d844e69c9effae6195
soap_parser: inside buildVal() for loginResponse(pos 2) of type struct
soap_parser: parsed successfully, found root struct: 2 of name loginResponse

soap_client: sent message successfully and got a(n) array back
soap_client: call: service, Array, , , , 
soap_client: endpointType: 
soap_client: in serialize_val: 381d7c5cb0e5c3d844e69c9effae6195, sid, , , , , encoded
soap_client: in serialize_val: reseller, module, , , , , encoded
soap_client: in serialize_val: reseller_list, function, , , , , encoded
soap_client: in serialize_val: , params, , , , , encoded
soap_client: endpoint: http://serverip:81/remote/index.php, soapAction: , namespace: http://testuri.org
soap_client: sending msg (len: 707) w/ soapaction ''...
soap_client: transporting via HTTP
soap_client: sending message, length: 707
soap_client: transport debug data...
soap_transport_http: scheme = http
soap_transport_http: host = serverip
soap_transport_http: port = 81
soap_transport_http: path = /remote/index.php
soap_transport_http: entered send() with data of length: 707
soap_transport_http: connection params: serverip, 81
soap_transport_http: socket connected
soap_transport_http: wrote data to socket
soap_transport_http: received 594 bytes of data from server
soap_transport_http: closed socket
soap_transport_http: received incoming payload: 594
soap_transport_http: found proper separation of headers and document
soap_transport_http: cleaned data, stringlen: 206
soap_transport_http: end of send()

soap_client: got response, length: 206
soap_client: Entering parseResponse(), about to create soap_parser instance
soap_client: soap_parser: Entering soap_parser()
soap_parser: parse error: XML error on line 2: Invalid document end

soap_client: sent message successfully and got a(n) NULL back
Is what the debug tells me. I find no errors generated in /root/ispconfig/httpd/logs/error_log.

I'm a bit stumped - any suggestions as to what I've borked up here?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st November 2007, 11:17
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,678
Thanks: 819
Thanked 5,318 Times in 4,171 Posts
Default

Do you get any errors in the sllogs in /root/ispconfig/httpd/logs/ ?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st November 2007, 12:50
evilfish evilfish is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

till - Intruiging - I have no sllogs.

I have no errors in ssl_engine_log (but I'm not using ssl, so this is to be expected.)

Where else should I be looking?

Thanks
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remoting Framework / xml instalation issue gauthier Installation/Configuration 7 9th October 2007 10:06
Problem installing ISPConfig on Suse10.1 nliebherr Installation/Configuration 18 14th September 2007 00:30
Strange Soap Class error using Remoting with ISPConfig 2.2.16 - Junk after XML??? bpmee General 1 13th September 2007 04:53
installing Perl module GD - ran into problems Ovidiu Installation/Configuration 6 19th September 2006 09:32
ispconfig and mambo shajazzi Installation/Configuration 70 28th March 2006 19:29


All times are GMT +2. The time now is 04:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.