Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st November 2007, 16:19
Allantheking Allantheking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default cant recive emails

Ive been looking around these forums for sulotions but none helped me so i figured i would make a topic.

im a newbie on linux so i dont know everything so do it noob friendly when you answer please.
its running on fedora 7 btw.

look in the attachment for my maillog.


ps. how do i copy the whole maillog i use putty and i usethe command nano /var/log/maillog
Attached Files
File Type: txt maillog.txt (6.4 KB, 299 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st November 2007, 17:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,486
Thanks: 813
Thanked 5,256 Times in 4,121 Posts
Default

Please contact your internet access provider and ask them if they block port 25.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 1st November 2007, 17:30
Allantheking Allantheking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i know they do thats why im using smtprelay1.telia.com for outgoing email (thats my providers email server)
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd November 2007, 12:27
Allantheking Allantheking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone? this has botherd me really long not to get email server working
Reply With Quote
  #5  
Old 2nd November 2007, 17:53
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Did you set up relaying as shown here? http://www.howtoforge.com/postfix_re...her_mailserver
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 2nd November 2007, 19:05
Allantheking Allantheking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

okey i now did that but the email bounce back with this...

Quote:
This is the Postfix program at host av6-2-sn3.vrr.skanova.net. I'm sorry to have to inform you that the message returnedbelow could not be delivered to one or more destinations. For further assistance, please send mail to <postmaster> If you do so, please include this problem report. You candelete your own text from the message returned below. The Postfix program <xxx>: host server.xxx.com[90.xxx.xxx.180]said: 554 5.4.0 Error: too many hops (in reply to end of DATA command)
- Vidarebefordrat meddelande som bilaga -
From: xxx@hotmail.com
To: xxx@xxx.com
Subject: RE: test
Date: Fri, 2 Nov 2007 18:57:12 +0100
and a attachment with this info
Code:
Reporting-MTA: dns; av6-2-sn3.vrr.skanova.net
Arrival-Date: Fri,  2 Nov 2007 18:57:48 +0100 (CET)

Final-Recipient: rfc822; support@server.xxx.com
Action: failed
Status: 5.0.0
Diagnostic-Code: X-Postfix; host server.xxx.com[90.xxx.xxx.180] said:
    554 5.4.0 Error: too many hops (in reply to end of DATA command)
ive edited out ip and email with xxx
Reply With Quote
  #7  
Old 3rd November 2007, 10:27
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Relaying is for sending from your server, but now you're sending to your server?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #8  
Old 3rd November 2007, 11:49
Allantheking Allantheking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i was sending a email to suppor@domain.com from my hotmail account then i got that email back to hotmail with that info. (even gmail did the same)

sending emails from support@domain.com is just fine but i cant recive anything...
Reply With Quote
  #9  
Old 3rd November 2007, 13:58
flo flo is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is server.xxx.com[90.xxx.xxx.180] your server? Are there any errors in the mail log?
Reply With Quote
  #10  
Old 3rd November 2007, 16:32
Allantheking Allantheking is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by flo
Is server.xxx.com[90.xxx.xxx.180] your server? Are there any errors in the mail log?
yes that is my server

here is the new maillog i still dont know how to copy the whole thing though..
Attached Files
File Type: txt maillog.txt (4.1 KB, 205 views)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I get no emails - Postfix Problem Lausch Installation/Configuration 4 11th May 2007 01:53
Centos 4.4 ISPconfig I cant recive emails from out. polikarp General 17 29th March 2007 04:34
webmail not show emails euricojunior Installation/Configuration 2 11th August 2006 16:20
Cannot receive emails skeeta Installation/Configuration 18 22nd April 2006 16:02
Emails received but I cannot read them skeeta Installation/Configuration 2 28th August 2005 12:24


All times are GMT +2. The time now is 02:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.