Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th December 2005, 08:44
danf.1979 danf.1979 is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Chile
Posts: 247
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to danf.1979
Default I erased client and site folders... now I want them back

How can I create again the cliente and site folders again? I erased because I thought I wasnt going to use them, but know I regret that. How can I recreate them?
Many thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th December 2005, 10:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Use the "New Folder" icon in ISPConfig to recreate the folders.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 20th December 2005, 10:33
danf.1979 danf.1979 is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Chile
Posts: 247
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to danf.1979
Default

Ok... I was feeling now very stupid. I just was thinking... i have never seen that button. And then I changed my languaje (spanish to english) and realize that the spanish translation for that button is wrong! (lol) The button is translated as "order by"
Anyway, I have been translating a better spanish support for the project. There is no probem with that isn it?
Reply With Quote
  #4  
Old 20th December 2005, 13:02
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by danf.1979
Ok... I was feeling now very stupid. I just was thinking... i have never seen that button. And then I changed my languaje (spanish to english) and realize that the spanish translation for that button is wrong! (lol) The button is translated as "order by"
Anyway, I have been translating a better spanish support for the project. There is no probem with that isn it?
Its easy to change the ISPConfig spanish translation. Run the command:

locate es.lng

To get a complete list of the spanish language files. You can edit these files with every test editor.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting Client name From a Site & Listing all Users seperately raveneye Feature Requests 0 13th October 2005 20:45
can't delete a site KenMcGinnis Installation/Configuration 2 14th August 2005 15:02


All times are GMT +2. The time now is 22:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.