#1  
Old 17th December 2005, 18:51
lhatle lhatle is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Debian troubles

I have gotten everything up to the telnet test done but system hangs when I try the localhost telnet. Have no idea where to go from here.

:~# telnet localhost 25
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.localdomain.
Escape character is '^]'.
220 divine1."mydomain".com ESMTP Postfix (Debian/GNU)


replaced mydomain for real domain.
tcp 0 0 0.0.0.0:22 0.0.0.0:* LISTEN 1036/sshd
tcp 0 0 0.0.0.0:25 0.0.0.0:* LISTEN 1024/master
tcp 0 0 127.0.0.1:953 0.0.0.0:* LISTEN 821/named

Last edited by lhatle; 17th December 2005 at 22:21.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th December 2005, 13:04
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,011
Thanks: 826
Thanked 5,378 Times in 4,225 Posts
Default

Please post the content of your /etc/postfix/main.cf file here.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 18th December 2005, 14:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lhatle
I have gotten everything up to the telnet test done but system hangs when I try the localhost telnet.
You must type in
Code:
ehlo localhost
after you see
Quote:
220 divine1."mydomain".com ESMTP Postfix (Debian/GNU)
Did you do that?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 18th December 2005, 21:40
lhatle lhatle is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Falko was right I did not do the line. Ok so it is working. Thanks for pointing out the missing link
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Setup - Debian Woody (3.0)... sending mail from my XP box? ExCIA HOWTO-Related Questions 17 27th June 2007 18:31
Debian Question AngelDrago Installation/Configuration 8 18th January 2006 06:05
e-mail problem!!! Debian 3.1 maroonworks Installation/Configuration 18 6th December 2005 14:42
Debian Sarge RAID5 killfrog Installation/Configuration 2 23rd October 2005 21:43
Download Debian dave Installation/Configuration 3 25th April 2005 14:54


All times are GMT +2. The time now is 10:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.