#1  
Old 15th December 2005, 01:40
sushestvo sushestvo is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 72
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default slave zone, how?

i have a friend who needs another ns-server.
How do I create slave zone for his domain name?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th December 2005, 10:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
 
Default

Go to the DNS-Manager and simply create a slave. As master IP address you use the IP address of the domain's primary DNS.

Of course, the slave DNS server has to be authoritative for the domain (like the primary DNS).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Zone files are not updated after deletion from web JAYDEE.U Installation/Configuration 1 1st January 2007 10:09
IMAP & POP3 FC3 Samer A. Yaghi Installation/Configuration 6 17th October 2005 12:54
DNS Borked? Ringo Installation/Configuration 11 28th August 2005 20:16
Bind stops and cannot be restarted after a slave domain is added jason Installation/Configuration 20 19th August 2005 08:16
named.conf and zone files latcarf Server Operation 2 6th August 2005 15:00


All times are GMT +2. The time now is 14:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.