Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th August 2010, 20:20
hairydog2 hairydog2 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 196
Thanks: 9
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default Site owned by the wrong user

For some reason, a website was not showing up in a user's control panel. I looked from the admin login and it is owned by a completely different user (it should never have been). I moveded the ownership to the correct user, and it said it had succeeded.

It now shows as belonging to that user in the admin control panel, but he still isn't seeing it.

If I move it between users, each time it shows as moving from the third user account, regardless of where I previously have moved it to.

Any ideas what could be wrong, or how to fix it? This is v 2.2.33 on a debian perfect setup.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th August 2010, 14:21
hairydog2 hairydog2 is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 196
Thanks: 9
Thanked 3 Times in 2 Posts
 
Default

By a bit of messing about, I now seem to have managed to get the customer to be able to see the site in his control panel, but the quota messages still say his files are in another user's group. That's not what ls -l tells me, though.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
change user

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Options: Linux User & Group Settings icsd Installation/Configuration 1 18th May 2009 22:36
v2.2.22; New site user; The selected diskspace exceeds site's limits. Fredrik75 General 15 30th April 2008 13:45
ISPConfig - Created site under wrong client jcoen HOWTO-Related Questions 2 25th March 2008 03:35
Site Files In The Wrong Folder mudder-board Installation/Configuration 2 3rd September 2007 00:35
Maildir: wrong user and group AlArenal General 1 20th June 2007 09:17


All times are GMT +2. The time now is 07:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.