Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd October 2007, 13:48
renator renator is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems upon trying install the Postfix

Hello. Were following its tutorial of the howto about postfix (http://www.howtoforge.com/virtual_po...er_ubuntu_edgy ), however I am having some difficulties. The directories inside the /home/vmail are not being created (cur, new, tmp). Also I am not obtaining to authenticate in the courier-pop. I am doing the following test and receiving the following error:

Root@server1:/var/spool# telnet 127.0.0.1 110 Trying 127.0.0.1.. Connected it to you 127.0.0.1. Escape character i '^]'. + OK Hello there. User server1.example.com + OK
Password required. Pass secret -ERR Login failed. Quit + OK Better luck next team. Connection closed by foreign host.

Sombody can help me ?

[]'s,
Renato
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th October 2007, 20:52
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
 
Default

You must send an email first to a new account before you try to fetch mails. Maildir is created when the first mail arrives.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with Postfix Install joelee HOWTO-Related Questions 6 14th September 2007 18:11
OT: Problems sending emails to gmail. I used postfix debian install (based falko) tuflipes HOWTO-Related Questions 20 29th May 2007 00:01
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 16:04


All times are GMT +2. The time now is 07:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.