Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th October 2007, 05:24
mainafra mainafra is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig First Drupal CMS webpage

I have configures ISPConfig on my opensuse box.My next goal is to configure Drupal CMS On An ISPConfig Server.In ISPConfig, create a website using use www for the hostname,
mydrupalwebsite.tld for the domain name.I Enable MySQL and PHP script.In ISPConfig, created an Administrator user.When i try to Download your Drupal website, using my web-FTP on the ISP confiog i get an error message,"could not
connect to user".Clicking on the next,It indicates "invalid format of web_id
my configarations are as follows on IspConfig;

Host name,www
Domain ,myrupalwebsite.tld
PHP scripts and my sql enabled
Apache directives

<Directory /var/www/mydrupalwebsite.tld/web/>
Options +Includes +FollowSymlinks -Indexes
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
<Files ~ "^\.ht">
Deny from all
</Files>
</Directory>

My Server Settings are
hostname: Server1
Domain porojo.com

I 've tried replacing my ISP with my server setting but i'm still gatting the same error message

Francis
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th October 2007, 05:29
mainafra mainafra is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default My Fiest ISPConfig Drupal CMS Website

OTE=mainafra]I have configures ISPConfig on my opensuse box.My next goal is to configure Drupal CMS On An ISPConfig Server.In ISPConfig, create a website using use www for the hostname,
mydrupalwebsite.tld for the domain name.I Enable MySQL and PHP script.In ISPConfig, created an Administrator user.When i try to Download your Drupal website, using my web-FTP on the ISP confiog i get an error message,"could not
connect to user".Clicking on the next,It indicates "invalid format of web_id
my configarations are as follows on IspConfig;

Host name,www
Domain ,myrupalwebsite.tld
PHP scripts and my sql enabled
Apache directives

<Directory /var/www/mydrupalwebsite.tld/web/>
Options +Includes +FollowSymlinks -Indexes
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all
<Files ~ "^\.ht">
Deny from all
</Files>
</Directory>

My Server Settings are
hostname: Server1
Domain porojo.com

I 've tried replacing my ISP with my server setting but i'm still gatting the same error message

Francis[/QUOTE]
Reply With Quote
  #3  
Old 24th October 2007, 08:50
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Default

Does this error occur when you use web-FTP within ISPConfig? Are you able to setup a FTP-connection by using a FTP-client on your local desktop?
__________________
Hans

BB-Hosting | Quality Web Hosting since 2005
Reply With Quote
  #4  
Old 24th October 2007, 19:05
mainafra mainafra is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your reply.
Yes the error occurs when i use the WebF-FTP on the ISP config.
I have also tried to connect thru my local box using firefox browser and command line login but i cant get thru.
Reply With Quote
  #5  
Old 24th October 2007, 21:24
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,750
Thanks: 821
Thanked 5,329 Times in 4,181 Posts
Default

Please try to use a normal ftp client like WS-FTP or Smartftp. WebFTP is only for small sites and may fail on large websites with many files.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 24th October 2007, 22:25
mainafra mainafra is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

This is the first page that i'm trying to load.It is a test site to see if my configurations are correct.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig, Drupal, and .htaccess jon335 General 23 16th November 2008 13:22
ISPconfig after installation cannot reach www.xyz.de:81 Figth4Linux Installation/Configuration 23 6th March 2008 22:38
Ispconfig Information Import/Export Pulsaris Installation/Configuration 1 25th September 2007 09:06
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 22:18
Running Joombla CMS on Debian Sarge 3.1 with ISPConfig Hans Installation/Configuration 6 13th March 2006 18:00


All times are GMT +2. The time now is 13:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.