Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 13th April 2008, 15:42
ustoopia ustoopia is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Netherlands
Posts: 19
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've been experiencing the same problem. And changing security.enable_ssl2 to true in about:config in firefox changed my problem from getting the error message mentioned earlier, to firefox default error message:

Code:
The connection was interrupted

The connection to test.domain.nl was interrupted while the page was loading.

    *   The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
          moments.

    *   If you are unable to load any pages, check your computer's network
          connection.

    *   If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
          that Firefox is permitted to access the Web.
What would be the next step in trying to resolve this issue? I have followed all the steps in this forum. I want to use a self signed certificate but I just can't seem to get it to work.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #32  
Old 14th April 2008, 15:20
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
 
Default

Have you tried to recreate the certificate?
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=121
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgraded but forgot password.. ispconfig server dont start - what now? teveo1 Installation/Configuration 2 30th August 2007 09:00
Virtual Private Server voxanBoxer Installation/Configuration 3 9th August 2007 21:21
ISPConfig didn't start on server restart TheRudy Installation/Configuration 3 7th July 2006 17:25
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
Server Not Autorative for Domain Error drbista Installation/Configuration 10 20th December 2005 16:41


All times are GMT +2. The time now is 02:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.