Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th December 2007, 17:56
lipus lipus is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default base site, could use same help pls

hi,

having a little problem i cant find solution for.

i have a base domain, lets call it bbbb.aaa,
i cant create sites under it like
host:ccc,
domain bbbb.aaa
and it works just fine, i can access it with url ccc.bbbb.aaa,

but i would like to have a base site so when i use url bbbb.aaa i would get my base site, and subdomains would require the full name like ccc.bbbb.aaa.

i have apache document root /var/www/mywww/web0 (my base site w/ files for bbbb.ccc) that only works if i have no site configured in ispconfig, if i do, it always default to ccc.bbbb.aaa (ccc beeing the configured site in ispconfig)

can i please get a push in the rigth direction
tks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st December 2007, 18:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by lipus
i have apache document root /var/www/mywww/web0 (my base site w/ files for bbbb.ccc)
Did you create that site outside of ISPConfig?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Skeletons rbartz Feature Requests 11 29th November 2008 16:07
I just need one website...... showe1966 Installation/Configuration 21 19th September 2007 23:20
Urgent Pls -Accessing FTP site using FTP Clients s/w on XP machines. munirg2003 HOWTO-Related Questions 2 26th June 2007 07:03
how to reach my base site to test before domain resolution ? edison Installation/Configuration 2 28th May 2007 08:34
Mailbox flooded with Mailsize e-mails Dew the Fifth Installation/Configuration 16 6th September 2006 03:03


All times are GMT +2. The time now is 06:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.