Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th February 2007, 22:39
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default can't connect "tools" in ISPConfig

I've done an upgrade to 2.2.9. Alrady I've tried to run the installscript again. Every seems to be ok but after I loged in and try to change the password with the link to the tools I get a black frame on the left side where should be the navigation icons.

/root/adminispconfig/tools shows no "web" directory. I realy dont know were it is gone and how I can install an new version of ISPConif with the tools.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th February 2007, 23:31
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tom
I've done an upgrade to 2.2.9. Alrady I've tried to run the installscript again. Every seems to be ok but after I loged in and try to change the password with the link to the tools I get a black frame on the left side where should be the navigation icons.

/root/adminispconfig/tools shows no "web" directory. I realy dont know were it is gone and how I can install an new version of ISPConif with the tools.
Now I got ISP uninstalled whith the uninstall script and the tools are there again...
Reply With Quote
  #3  
Old 14th February 2007, 11:37
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,703
Thanks: 819
Thanked 5,320 Times in 4,173 Posts
Default

I guess you had the remoting framework installed? In this case the solution would have been to put the ioncube lodaer file for PHP 5.2.0 in the directory /home/admispconfig/ispconfig/web/ioncube/
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #4  
Old 14th February 2007, 14:02
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
I guess you had the remoting framework installed?
yes
Quote:
Originally Posted by till
In this case the solution would have been to put the ioncube lodaer file for PHP 5.2.0 in the directory /home/admispconfig/ispconfig/web/ioncube/
Where do I find that ioncube lodaer file for PHP 5.2.0 that i have to put it in
/home/admispconfig/ispconfig/web/ioncube/?
Reply With Quote
  #5  
Old 14th February 2007, 14:13
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,703
Thanks: 819
Thanked 5,320 Times in 4,173 Posts
 
Default

http://downloads2.ioncube.com/loader...lin_x86.tar.gz

Unpack the tar.gz file and copy the file ioncube_loader_lin_5.2.so to the directory /home/admispconfig/ispconfig/web/ioncube/
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 16:33
My php scripts don't send e-mail html forms. CombatGod Installation/Configuration 5 8th November 2006 10:16
Email seemingly not working... Duplex Installation/Configuration 11 19th April 2006 14:48
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 04:20


All times are GMT +2. The time now is 20:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.