#1  
Old 13th February 2007, 23:36
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default cant set domainname and ip

I've fresh installed ISPConfig 2.2.9. Everything seems ok but when I go to Management>Server>Setting I find an emty fields:domain and the ip field has "0.0.0.0".

If I write a domain and an ip in the fields an klick the safe button nothing is saved and i see the same like before: empty domain, 0.0.0.0 for ip. Even I cant create a new web because it is not possible to choose a server and ip for the web.
I dont think that is normal, is it?

Last edited by tom; 13th February 2007 at 23:47.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th February 2007, 11:34
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,202
Thanks: 829
Thanked 5,420 Times in 4,262 Posts
Default

Did you create the mysql database manually that you used to install ISPConfig? Does the mysql password that you used to install ISPConfig contains any specual characters?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th February 2007, 14:15
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
Did you create the mysql database manually that you used to install ISPConfig? Does the mysql password that you used to install ISPConfig contains any specual characters?
I've installed ISPConfig as usual but I've had an old ISP db. The mysql password contains no special characters.

Now I'm trying to install ISPConfig new after I had used the uninstall script. After a sucsessfull install process I could'nt reach the https login page because I got a browser (firefoxx) warning that the ssl cert has a wrong serialnumber and I could not log in.
Reply With Quote
  #4  
Old 14th February 2007, 15:19
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
Default

Quote:
After a sucsessfull install process I could'nt reach the https login page because I got a browser (firefoxx) warning that the ssl cert has a wrong serialnumber and I could not log in.
In FireFox, go to the Edit->Preferences->Advanced->View Certificates and remove the previously generated Certificate. And restart Firefox.
You get this problem, cause you already permanently accepted the certificate from the previous install of ISPConfig. And the newly generated cert for the same system is different, causing an alert like this.
Reply With Quote
  #5  
Old 14th February 2007, 16:32
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by martinfst
In FireFox, go to the Edit->Preferences->Advanced->View Certificates and remove the previously generated Certificate. And restart Firefox.
You get this problem, cause you already permanently accepted the certificate from the previous install of ISPConfig. And the newly generated cert for the same system is different, causing an alert like this.
It's so easy but I did'nt noticed it.
Thanks martinfst :-)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.