Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 2nd March 2006, 09:55
Ovidiu Ovidiu is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,270
Thanks: 84
Thanked 25 Times in 21 Posts
Default

hello there,

after reinstalling the server I seem not to be able to figure out how to install eaccelerator again - I just can't do it like last time....

for instance I can't remember how I activated the extension last time and which file is the web admin interface for eaccelerator...

any hints please?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 2nd March 2006, 10:50
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,748 Times in 2,579 Posts
Default

The installation is described here: http://eaccelerator.net/SourceInstallationUk
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #13  
Old 20th March 2006, 13:19
Ovidiu Ovidiu is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,270
Thanks: 84
Thanked 25 Times in 21 Posts
 
Default

can anyone give some help installing mod_cache ? that a caching module of apache2 but it seems I can't get it to be used...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Admin panel won't load completely. mghodge Installation/Configuration 7 4th October 2005 11:02


All times are GMT +2. The time now is 00:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.