Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 19th August 2007, 10:56
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

This has nothing to do with a DOS. Just do not create manual entries, that is a prerequisite if yo want to use ISPConfig.

ISPConfig is no config file editor, it is a controlpanel that that must have 100% control over the config file of the services it configures.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 19th August 2007, 13:56
Gimly Gimly is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Mar 2007
Location: France
Posts: 144
Thanks: 26
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Hi,

I'm interesting by your script but the link in your post #1 are down. Where can I download it, please ?

Thank's
Reply With Quote
  #13  
Old 19th August 2007, 14:43
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

The link's working for me. Please try again.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #14  
Old 19th August 2007, 15:01
Gimly Gimly is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Mar 2007
Location: France
Posts: 144
Thanks: 26
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Yes, exactely now it work
__________________
4 virtual machines with Debian Lenny updated on proxmox (openvz) with ISPConfig 3.0.1.6

ns1 : http(s), ftp(s), DNS Master, ISPConfig
sql : MySQL database users
mail : All mail system
ns2 : DNS Slave

ISPConfig.be Admin's
Reply With Quote
  #15  
Old 19th August 2007, 22:56
mlz mlz is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 189
Thanks: 16
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till
This has nothing to do with a DOS. Just do not create manual entries, that is a prerequisite if yo want to use ISPConfig.

ISPConfig is no config file editor, it is a controlpanel that that must have 100% control over the config file of the services it configures.
In a project I'm working on, it uses a config parser to try to assimulate what a user has changed. It has thus far been such a pain in the rear as to drive me to moving all config to a database, where things can be done more logically. I agree that you either need to give ISPConfig control of the file, or you may was well edit everything manually, as there are better features to focus on then dealing with the complex task of trying to parse bind configs.

This is one of the reasons I'm considering hacking ISPConfig to use MyDNS rather then bind. Overall it is faster, and the only thing that needs recursive lookups is localhost, so it's a good fit. It's far easier to DOS a recursive server then a non-recursive server, IMHO.
Reply With Quote
  #16  
Old 31st August 2007, 16:33
zapperen zapperen is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Thumbs up

Very nice Thank you!
Reply With Quote
  #17  
Old 2nd September 2007, 17:15
mlz mlz is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 189
Thanks: 16
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default

Tommahawk, any luck on the IPN portion of the script yet?
Reply With Quote
  #18  
Old 2nd September 2007, 18:00
alexnz alexnz is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 66
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

any update on this?

i checked out the script today, its totally broken, and lots of code missing everywhere + missing header and footer files...

would anyone like to hack this script up and release a working version?
Reply With Quote
  #19  
Old 29th September 2007, 01:58
krakoukas krakoukas is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: Paris
Posts: 64
Thanks: 2
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default autosignup testing

I am very interested by this kind of script but when I use remoting (from your code or from example), client is created but not web?
I don't understand why... Is there a special procedure to create client and web?
Reply With Quote
  #20  
Old 29th September 2007, 03:14
mlz mlz is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 189
Thanks: 16
Thanked 9 Times in 9 Posts
 
Default

My guess is that Tommahawk hasn't had time to work on it. If I get some time next week to work on it, I'll see what I can come up with.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 13:19
admispconfig invalid user johann Installation/Configuration 4 15th January 2009 19:51
Anything I can do against illegal login-requests? schmidtedv Installation/Configuration 17 7th November 2008 10:25
Can't get fail2ban to work. boast Server Operation 2 26th June 2007 01:55
log files cruz Technical 3 15th May 2007 15:35


All times are GMT +2. The time now is 22:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.